Foci

2022.01.08. 17:43

Majdnem összehozta az egyenlítést a Liverpool korábbi kapusa a Puskás Akadémiának

A Dél-Spanyolországban edzőtáborozó PAFC a BL-csoportkörös Club Brugge ellen játszotta első felkészülési mérkőzését. 1-0-ra nyert a belga bajnok.

Németh Krisztián

Mats Rits már a meccs elején is veszélyes volt, a 19. percben pedig be is talált, amikor a bal szélén az Ajaxtól kölcsönvett Noa Lang megverte a frissen igazolt felcsútit, Mohamed Mezghranit, középre tett labdáját pedig a belga középpályás tette a kapuba. Joao Nunes pedig a frászt hozta az egész csapatra, amikor hazatett labdájához a épphogy odaért a kapus Markek Tamás. 

A második félidőben a Bruggesből Simon Mignoletnek, a Liverpool korábbi kapusának is volt egy “necces” húzása: a hazaadott labdát egy PAFC-játékokhoz tálalta, aki viszont nem tudta rendesen eltalálni a magasan érkező lasztit.

Hornyák Zsolt, a felcsútiak mestere több fiatalt is bevetett a rendre letámadó, gyors, és hatékony futballt játszó Brugges ellen.

Felkészülési mérkőzés, Marbella

Puskás Akadémia - Club Brugge 0-1 (0-1)

Gól: Rits (19.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában