Foci

2022.01.10. 16:39

Lejátszotta első mérkőzését a Csákvár is

NB II tavaszi idényéré készülő Aqvital FC Csákvár lejátszotta első edzőmérkőzését a hétvégén. Az ellenfél a több, elsőosztályú labdarúgóval megerősített Gyirmót II. volt.

Beke Zsombor

Mónos Tamás, a Csákvár vezetőedzője elégedetten értékelte csapata első felkészülési találkozóját

Forrás: Dömötör Csaba / Nemzeti Csaba

Bár a hétvégi találkozón közel sem volt teljes az Aqvital kerete, így is simán győzött Mónos Tamás együttese. A vezetést a 15. percben szerezte meg a Csákvár Magyar Zsolt révén, majd ugyan a gyirmótiak Mayer Ádám góljával egyenlítettek, a szünetre mégis Fejér megyei előnnyel vonultak a csapatok, Kártik talált be. A második játékrészben Mim és Kalmár is eredményes volt, a 85. percben Mayer újabb gólja már csak szépségtapasz volt a hazaiak részéről, a vége 4-2-es csákvári siker lett.

– Elégedett voltam a látottakkal – mondta az Aqvital honlapjának Mónos Tamás – A héten azonnal belecsaptunk a munkába, komoly terhelést kaptak a játékosok, így természetesen akadtak hibák, de több olyan dolgot is viszont láttam, amit az edzéseken gyakorolunk. Az ősszel megkezdett úton haladunk tovább, és egyértelműen érzékelhető a fejlődés.

A másodosztály 16. helyén álló együttes számára nincs megállás, szerdán Kaposváron játszik újabb felkészülési mérkőzést a Csákvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában