Utánpótlás

2022.01.27. 13:00

Elindulnak a teremtornák

A ­Fejér Megyei Igazgatóság az utánpótlás-korosztályok számára terem-labdarúgótornát szervezett, melyet a hétvégén bonyolítanak le az U19-es, az U16-os és az U13-as korosztályokban.

Káldor András

Forrás: Pexels

Az U19-es korosztályoknál kilenc csapat nevezését fogadták el. Két csoportban kezdődnek a küzdelmek a Főnix csarnokban szombaton 9.20-kor. Az A csoportban a Sárbogárd, a Kápolnásnyék, a Pákozd, a Seregélyes és a Bodajk, míg a B csoportban a Móri SE, a Videoton Baráti Kör, az Enying és a MIE csapatai körmérkőzéses formában csapnak össze. Ezt követően a csoportok első helyezettjei játsszák a döntőt, a másodikak pedig a bronzéremért küzdenek.

 

Az U16-os korosztály megmérettetését szintén kilenc csapat részvételével rendezik. A C csoportban a Baracska, a Bodajk, a Kápolnásnyék, a Pátka és a Sárbogárd, a D csoportban az Enying, a MIE, a Pákozd és a Videoton Baráti Kör találkozhat. A lebonyolítás teljesen ugyanolyan lesz majd, mint az U19-eseknél.

 

Az U13-as korosztályban öt csapat fog indulni. A Pákozd, a Fehérvárcsurgó, az Enying, a Videoton Baráti Kör és a ­Feketehegy együtteseinek körmérkőzése után a tabella élén végző gárda tagjainak nyakába akaszthatják majd az aranyérmet az összes résztvevő számára 17 órakor kezdődő eredményhir­detésen.

 

Fontos információ, hogy a játékosok kizárólag érvényes játékengedély és érvényes sportorvosi igazolás birtokában léphetnek pályára a tornán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában