Sport

2022.01.01. 19:00

A Rudas kézisei már készülhetnek a döntőre

December közepén Kiskunhalason rendezték meg a V-VI. korcsoportos kézilabda diákolimpia elődöntőjét, amelyen remekült szerepelt a Rudas középiskola csapata – adta hírül a kohaszkezi.hu.

DH

Forrás: Illusztráció

A négycsapatos tornán helyiek és a dunaújvárosiak mellett egy budapesti és egy békéscsabai csapat vett részt. Az elődöntőben a Budapest VI. kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium csapatát verték a Rudas diákjai nagy fölénnyel (30–23), majd a döntőben a Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium növendékei következtek. Kiélezett mérkőzésen a végén a mieink kerekedtek felül, és 27–24-es győzelmükkel a tornát megnyerve bejutottak az országos döntőbe, amelyet Balatonfüreden rendeznek január 27. és január 30. között. A csapat tagjai: Bartók Dorina, Bereczki Bíborka, Gajdos Petra, Graffy Tamara, Szabó Aida, Varjas Lara, Kecskés Noémi, Kiss Csenge, Kiss Nikolett, Konyecsni Alexa, Mikó Luca, Varga Viktória (mind DKKA), valamint Jónás Dorina és Rezneki Fanni (Gárdony-Pázmánd NKK). Felkészítő edzőjük a DKKA utánpótlás szakmai igazgatója, és a Rudas testnevelő tanára, Kovács István volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában