Sikeres év

2021.12.19. 20:19

Ünnepi évzárót tartott a Feketehegy SE

A hétvégén került megrendezésre a Feketehegy SE karácsonyi ünnepsége, az eseményen díjazták az év kiemelkedő eredményeket elért dobóatlétáit.

Horog László

Molnár Dániel gratulál Potyondi Eszternek, a Feketehegy SE válogatott dobóatlétájának

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A szombat esti rendezvény az egyesületi elnök, Rapali Zsolt értékelésével kezdődött, köszönetét fejezte ki a szülőknek, a városgondnokság munkatár­sainak, valamint annak a konditeremnek, amely biztosította az edzéslehetőséget, ezzel hozzájárulva a dobóatléták felkészüléséhez. Mészáros Attila, Székesfehérvár sportot felügyelő alpolgármestere is megtisztelte az eseményt, méltatta a klub eredményeit, sok sikert kívánt a folytatásban, valamint hozzátette, a város a későbbiekben is támogatja a szakosztályt. 

Molnár-Lévai Dóra szakosztályvezető értékelte a lassan mögöttünk hagyott esztendőt, közölte, sikeres idényt tudhat maguk mögött a szakosztály. Megemlítette többek között, hogy négy atlétájuk is válogatott kerettag lett: Zimmermann Lili, Zsigovics Panna, Potyondi Eszter, valamint Fülöp László András. Fontos, hogy az U18-as és U16-os korosztályban az Ügyességi Atlétikai Magyar Csapatbajnokságon, kalapácsvetésben három bajnoki címet is szereztek a klub sportolói.

 

– Mindenképpen ki kell emelnem Zimmermann Lili és Zsigovics Panna előkelő U18-as világranglista-helyezését, hiszen mindketten a legjobb 15-ben vannak a világon, ráadásul teljesítették a kvalifikációs szintet az U18-as Euró­pa-bajnokságra is – jegyezte meg a szakosztályvezető. 

A díjátadók után a dobóatléták produkciói következtek. Először a fiúk adták elő kreatív, humoros verskölteményüket, majd a lányok látványos, táncos produkcióval készültek. 

– A sportegyesület 2018-ban alakult, azóta a fejlődésünk töretlen, a dobóatléták a tavalyi esztendő végén az ARAK-tól érkeztek hozzánk. A 2021-es esztendőben leginkább a stabilitás kialakítása volt a fő célunk, fontos volt, hogy minden dobóatlétát megtartsunk. A jövő évben szeretnénk elérni, hogy több nemzetközi versenyen is pályára lépjenek versenyzőink: az U16-os válogatott viadalon, az U20-as Európa-bajnokságon, valamint az U20-as világbajnokságon – mondta Rapali Zsolt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában