December 27-30. között

2021.12.16. 18:19

Száz százalék, hogy találkozhatnak a kispályás foci szerelmesei a VOK-ban

Felszállt a fehér füst, kivártak azzal a 21. Fehérvári Futballfesztivál rendezői, hogy biztosan kijelenthessék a torna megrendezését.

Káldor András

Forrás: Koppán Viktor Dávid

Ahogy, azt már az évek hosszú során megszokhattuk, nem telhet el úgy a Karácsony és a Szilveszter közötti időszak, hogy ne futballal, és mozgással búcsúztassa az esztendőt a Videoton Baráti Kör Egyesület. A pandémia miatt, egyéves kihagyás után négy napon keresztül pattog a labda a Videoton Oktatási Központban.

Az öregfiúknál, a 38 év felettiek december 27-én indítják a küzdelmeket, várhatóan erős mezőnnyel, de aznap kezdődik az amatőr kupa is 16 együttessel, mely a tervek szerint kétnapos lesz. A profi Nemzetközi Kispályás Felnőtt Labdarúgó Kupa előreláthatóan 16 csapattal kerül megrendezésre, négy négyes csoporttal, majd azt követően kieséses rendszerben. A csoportmérkőzéseket december 28-29-én játsszák le, a legjobb 16 csapatnak egyenes kieséses szakaszára, a helyosztókra és a döntőkre pedig december 30-án 8 és 20 óra között kerül sor.

Az utolsó napon rendezik az U11-es korosztálynak a Botos István, Kiss Lajos, Mezővári József emléktornát, valamint 27-30 között, minden nap a ketrecfoci amatőr kupa is színesíti a rendezvényt. A hölgyek számára is lehetőséget adnak a szervezők, úgyhogy a 16 év alatti lányok nevezhetnek majd a fiú tornákra.

A Videoton Baráti Kör Egyesület ezen tornán igazán méltóképpen meg szeretné ünnepelni a névadó, Videoton SC 80 éves megalapításának évfordulóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában