Jégkorong

2021.12.03. 22:44

Most nem sok babér termett keleten

Az Erste Liga pénteki játéknapján a DEAC csapata nem sokat teketóriázott, már az első harmadban tetemes előnyt kovácsolt, és ezt még megfejelve lenullázta a Titánok együttesét.

Káldor András

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

DEAC – Titánok 7-0 (4-0, 2-0, 1-0) 

 

Debrecen, 324 néző 

Vezette: Soós, Berger, Vincze D., Vincze P. 

DEAC: Antek – Kloz, Vokla, Dalecky 1 (1), Novotny, Turcotte (1) – Gőz (2), Klimek 1, Kulesov (1), Sági M. 1 (2), Spirko 2 (2) – Bogesic 1, Sándor F., Kozma, Mazzag (1), Molnár D. (1) – Jakabfy, Almási 1, Berta (1), Hári N. (1). Edző: György József. 

Titánok: Horváth D. (Belomejev) – Mingazov, Reiter, Krasnican, Lundin, Keceli-Mészáros – Dolinar, Farkas B., Nagy Á., Rózsahegyi, Ambrus G. – Nochta, Szabó P., Csiszer, Dézsi Barnabás, Skakodub – Kóger B., Salamon, Mayer, Alapi, Győrffy. Edző: Anatolij Bogdanov 

Kiállítás: 0, ill. 6 perc 

Kapura lövés: 53-15

Két nap alatt két mérkőzés várt a Titánokra, s bár nem játszottak rosszul csütörtökön, háromgólos vereséggel zártak a Gyergyó ellen. A második összecsapáson a pihentebb, legutóbb vasárnap jégre lépő DEAC várta őket. A fehérváriaknál az orosz Kamil Mingazov már előző nap bemutatkozott, míg a frissen igazolt szlovák csatár, Martin Krasnican debütált a kék-fehéreknél. Nem kellett sokat várni az első gólra, a 2. percben Sági Martin érkezett jól a kapu elé és szerezte meg a vezetést. Ebben a harmadban még három gólt berámoltak a házigazdák, kapust cseréltek a Titánok. Konstantin Belomejev állt be, de nem úszta meg kapott gól nélkül, tíz percen belül kétszer mattolták. A záró harmadra az volt a kérdés, hogy sikerül-e megszerezni a Titánoknak legalább a becsületgólt, ám sajnos ez sem jött össze, Antek Tamás shutouttal zárta a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában