Karatesuli Kupa

2021.12.07. 16:17

Hét aranyérem az úrhidai karatékáknak

A dombóvári karatesuli, alapításának 46. évfordulóján a Szuhay Sportközpontban rendezte meg a hétvégén a Karatesuli Kupa versenyeit. A meghívásos eseményen 18 egyesület 139 versenyzője vett részt, az Úrhidai Karate Egyesületet 14 versenyző képviselte.

V. Varga József

Eredményesen szerepeltek az úrhidai ifjak Dombóváron. Balról Farkas András edző, hátsó sor: Kovács Regina, Bálványos Fanni Barbara, Borbély Száva Dóra, Bokor Miklós, Soós Tamás edző, Szalai Viktória Vivien, Belányi Levente. Középső sor: Csiri Zsadány, Belányi Kíra, Varga Bendegúz Ferenc. Első sor: Mohácsi János, Csiri Zsombor, Szalai Krisztina Kíra, Györök Dávid, Györök Ádám

Forrás: Az egyesület

– A viadal egyéni formagyakorlatokkal vette kezdetét, majd a küzdelmek következtek korcsoportonként. Karatékáink remekül megállták a helyüket minden versenyszámban. A rengeteg edzésmunka, amit belefektettek a felkészülésbe, meghozta a gyümölcsét. Az ifjú sportolók mosolyogva teljesítették az erőnléti feladatokat, a kata és kumite számokra pedig egy rossz szavunk sem lehetett, mert a gyerekek nagyszerű formagyakorlatokat és látványos küzdelmeket produkáltak – mondta el a két edző, Soós Tamás és Farkas András.

 

A rendezvény zárásaként a legeredményesebb versenyzőknek shihan Juhász Ferenc, a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke, egyben a verseny főbírája adta át megérdemelt jutalmukat. Az úrhidai egyesület kis sportolói összesen 57 érmet gyűjtöttek be a versenyen, Varga Bendegúz Ferenc pedig egy külön serleget is átvehetett mint a viadal legfiatalabb fiú versenyzője.

 

Eredmények: Györök Dávid 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem; Belányi Kíra 1 arany, 3 ezüst és 1 bronz; Bokor Miklós 1 arany, 2 ezüst és 1 bronz; Belányi Levente 1 arany, 1 ezüst és 2 bronz; Szalai Viktória Vivien 1 arany és 3 bronz; Varga Bendegúz Ferenc 1 arany és 3 bronz; Bálványos Fanni Barbara 4 ezüst és 1 bronz; Györök Ádám 2 ezüst és 2 bronz; Mohácsi János 1 ezüst és 3 bronz; Kovács Regina 5 bronz; Borbély Száva Dóra 4 bronz; Szalai Krisztina Kíra 4 bronz, Csiri Zsadány 3 bronz; Csiri Zsombor 3 bronzérem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában