MÁV Előre SC-Bericap

2021.12.10. 10:38

Fiatalos lendülettel kezd Nagy Fanni

Az U17-es magyar női válogatottnál is dolgozó Nagy Fanni csatlakozott a női röplabda NB I-ben szereplő MÁV Előre SC-Bericap szakmai stábjához. A korábbi remek játékos másodedzőként Jurij Melnyicsuk munkáját segíti decembertől.

Káldor András

Nagy Fanni tudatosan készült az edzői pályára

Forrás: Kaposvármost

Nagy Fanni tizenhét év aktív röplabdás pályafutás után tavaly kezdte edzői karrierjét. Először a kaposvári utánpótlásban, majd idén már a felnőtteknél dolgozott, azonban visszaköltözött szülővárosába, Budapestre, így vége lett a somogyi edzősködésnek.

- Amikor visszajöttem a fővárosba, megkeresett a MÁV Előre SC, én pedig rövid gondolkodás után igent mondtam. Nagyon tetszenek az egyesület tervei. Úgy érzem, hamar be tudok illeszkedni és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapat munkáját abban, hogy feljussunk az Extraligába. December elsején kezdtem a női csapatnál és az első perctől nagyon élvezem a munkát – nyilatkozta klubja honlapján. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában