Húsz percnyi góllavina

2021.11.19. 20:47

A Dunaújvárosi Acélbikák kiütéssel győzött a Titánok ellen

Az Erste Liga pénteki játéknapjának második megyei tétmeccsén a Dunaújvárosi Acélbikák kiütéssel győzött közvetlen riválisa, a Titánok ellen.

Káldor András

Török Viktor (piros, DAB) háromszor vette be a Titánok ketrecét

Fotó: Anda Fábián

Dunaújvárosi Acélbikák – Titánok 9-1 (5-0, 2-1, 2-0)

Dunaújváros, 175 néző

Vezette: Pálkövi Zs., Kókai, Molnár M., Fényi S.

DAB: Krajcovic – Pozsár, Bubnov (1), Szappanos 2 (3), Kabatajev (1), Török 3 – Benke (1), Bobcek (1), Szűcs I. (2), Németh P. 1 (1), Ribcsik 2 (1) – Erdély B. (1), Szécsi (2), Németh Á., Pinczés O., Lőczi – Tamás (1), Druja, Marosi (1), Gebei G. 1, Dudkin. Vezetőedző: Leo Gudas.

Titánok: Szeles (Horváth D.) – Reiter A., Farkas B., Lundin, Keceli-Mészáros, Skakodub – Kóger B., Salamon, Ambrus Cs. 1, Fekete (1), Dézsi Barnabás (1) – Tkacsenko, Szabó P., Mayer, Nagy Á., Csiszer – Fedorin, Győrffy, Alapi. Vezetőedző: Anatolij Bogdanov

Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Kapura lövések: 35-36

Török Viktor (piros, DAB) háromszor vette be a Titánok ketrecét
Fotó: Anda Fábián

A szó legszorosabb értelmében lefagyott, és katasztrofális első húsz percet produkált a Titánok együttese. A 15. perc elején már négy góllal vezettek a vendéglátók. Az első szünetben kapust cseréltek a fehérváriak, már jobban nézett ki a középső harmad, és Ambrus Csongor is bevette a Bikák kapuját. A záró húsz perc pedig már nem hozott érdemleges változást. A hazaiak könnyű sikert arattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában