foci

2021.10.09. 13:00

Kiélezett kilencven percek NB III-ban

Az NB III 11. fordulójában nehéz mérkőzések várnak a megyénket képviselő csapatokra.

Káldor András

Cseszneki Richárd (piros) az Iváncsa újabb győzelmére hajthat majd vasárnap

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2021. október 10., 15.00

Gerjeni SK (16.) – Dunaújváros FC (3.)

A vendéglátók ezt megelőzően 1996/97-ben voltak tagjai a harmadik vonalnak. Hazai pályán hatból három meccset nyertek meg, de nem jelenthetnek problémát a jól rajtoló újvárosiak számára.

Iváncsa KSE (15.) – Rákosmente FC (18.)

A tavalyi szezonban a címvédő Iváncsa oda-vissza 2-0-ra verte a fővárosi kék-fehéreket. Ebben az évben idegenben nem sok babér termett számukra, mind az öt talákozójukon vereséggel zártak. Az Iváncsa szép lassan kapja magát össze pocsék rajtja után, az esélyek most is mellettük szólnak.

NYUGATI csoport

2021. október 10., 11.00

Mol Fehérvár FC II. (15.) – Balatonfüredi FC (9.)

Legutóbb Fehérváron 4-1-re nyert a Balaton-parti legénység, míg azt megelőzően viszont a piros-kékek Nyári Patrik góljával győztek Füreden. Idén három meccséből kettőt vesztett el a korábbi Honvéd-játékos Borgulya István által irányított Füred, míg a Vidi II. mindenesetre nagyot lendíthetne a saját szekerén, ha begyűjtené a három pontot.

Puskás Akadémia FC II. (17.) – ETO Akadémia (4.)

A két akadémiai csapat még nem találkozott az NB III.-ban, mivel a győriek ősztől újoncként szerepelnek az osztályban. Ellenben a játékosok jól ismerhetik egymást a különböző korosztályos bajnokságokból. Kiélezett, kemény meccsre lehet számítani, megjósolhatatlan eredménnyel.

Cseszneki Richárd (piros) az Iváncsa újabb győzelmére hajthat majd vasárnap
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

2021. október 10., 15.00

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (19.) – Gyirmót FC Győr II. (5.)

Az agárdiaknak úgy kellenének a pontok, mint az éhezőnek egy falat kenyér, de nem lesz könnyű dolguk az NB I.-ben szereplő együttes tartalékcsapata ellen, akik hat idegenbeli mérkőzésükön eddig 10 pontot gyűjtöttek, jobb a mérlegük, mint hazai környezetben. A vendéglátók ráadásul ez évben még nem nyertek a Parkerdőben, egyetlen sikerüket Felcsúton érték el.

2021. október 10., 16.00

Bicskei TC (18.) – SC Sopron (8.)

Van elszámolni valója a Bicske csapatának ellenfelével, mivel májusban, az előző idény utolsó előtti fordulójában 1-0-ra legyőzték őket a soproniak. Közel egy hónapja váltottak edzőt, a korábbi 34-szeres válogatott hátvéd, Mátyus János vezetésével azóta négyből három meccset megnyertek, és egy döntetlent játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában