foci

2021.10.28. 20:23

Hiányzott a kellő türelem a PAFC játékosaiból

A Mol Magyar Kupa 4. fordulójában a legjobb 16 közé jutásért nagy meglepetésre egygólos vereséggel zárt a Puskás Akadémia az ETO FC Győr vendégeként.

Káldor András

A Paksot fogadja itthon a Mol Fehérvár

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A felcsútiakkal együtt mi is keressük az okokat, hogyan történhetett ez meg? Abban igaza volt Hornyák Zsolt vezetőedzőnek, hogy csapata akarásával nem volt baj, de hiányzott a játékukból a nyugalom.

– Türelmetlenek voltunk, a legrosszabbkor kaptuk a gólt. A kiállítás után is fölényben játszottunk, „csak” egy gólszerzésre képes játékos hiányzott a csapatból – mondta.

A Paksot fogadja itthon a Mol Fehérvár
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Akadtak a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor szinte felborult a pálya, és a fiatalokkal teletűzdelt ETO percekre a saját tizenhatosára szorult, és foggal-körömmel védekezett. A 25. percben Komáromi György lábában volt a gól, de „naggyá tette” Fadgyas Tamást, a hazaiak kapusát, aki a sarokra tartó lövését kitornázta. Innentől aztán nem sok köszönet volt a PAFC játékában, és egyáltalán nem hiányzott a felcsútiaknak Joao Nunes kiállítása sem, aki utolsó emberként rángatta meg Farkas Balázst. Ahogy telt az idő, úgy lettek idegesebbek a sárga-kékek, akiknél láthatóan hiányzott most egy vezér a pályáról, aki össze tudta volna kovácsolni a gárdát. A motivált győriek továbblépése elsősorban azokat lephette meg, akik csupán az eredményt, de a meccset nem látták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában