Frissen Fejérből

2021.09.18. 15:24

Mindig veletek! – Hosszú idő után ismét ördögkatlanná változott a fehérvári jégcsarnok

2020 novemberében, csaknem egy éve volt utoljára, amikor az osztrák jégkorongliga mérkőzéseire még kilátogathattak a nézők, aztán a koronavírus járvány árnyékolta be az azt követő időszakot. A zárt kapus meccsek mind a játékosoknak, mind a jégkorong szerelmeseinek nagy nehézséget jelentettek.

Bagotai Zsanett

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

A fehérvári jégcsarnok hosszú ideig elcsendesedett, ám 2021. szeptember 17-én a szurkolók ismét megidézték az utánozhatatlan ördögkatlan hangulatot a csarnokban. Már egy órával a mérkőzés kezdete előtt szállingóztak az emberek a meccsre, a kezdésre pedig szinte teljesen megtelt a lelátó. Sokszor lehetett hallani az este folyamán, hogy: „de jó újra látni”. Mert bizony a jégkorongszurkolók tudják, ez több mint egy sport, ez több mint egy közösség, ez egy nagy család! Mindenki elfoglalta a jól megszokott helyét, lepacsizott az ismerősökkel és a kék-fehér mezes szurkolók hada csak egyre várt, mégpedig arra, hogy együtt skandálják újra azt, hogy HAJRÁ VOLÁN.

A meccs egy igazán megható élő képpel kezdődött:

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

A többit pedig nem lehet szavakba foglalni, így beszéljenek helyettünk a képsorok inkább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában