Kézilabda

2021.09.25. 07:05

Megőriznék a hibátlan mérlegüket

A K&H női kézilabdaliga harmadik fordulójában a Dunaújvárosi Kohász KA a Váci NKSE csapatát fogadja. A hazaiak eddig száz százalékosak a bajnokságban, így jó esélyekkel vághatnak neki a szombati találkozónak is.

Beke Zsombor

20210918 Budapest Moyra-Budaörs Handball - Dunaújváros Kézilabda Akadémia DKKA női felnőtt NB I. kézilabda mérkőzés Fotó: Kricskovics Antal KRA Fejér Megyei Hírlap FMH Képen: Šustková Jana (15)

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Dunaújváros a felkészülési időszak alatt is remekelt, a lendület pedig nem hagyott alább a bajnokságban sem. Bár rajton néhol döcögött még a gárda játéka a Szombathely ellen, idegenben a Budaörsöt már magabiztosan verték Bulathék, így két győzelemmel a tabella harmadik helyéről várhatják a folytatást.

– A Budaörs ellen megtörtük a tavaly óta tartó rossz sorozatunkat és végre idegenben is nyerni tudtunk, ráadásul magabiztosan, ami nagyon jót tett a lelkeknek, főleg a Szombathely elleni hazai mérkőzés után, amelyet ugyan behúztunk, de nagyon kapkodva, idegesen játszottunk. A Vác egy erős kerettel rendelkező, jó csapatot alkot idén is, viszont úgy gondolom, hogy két győzelemmel indulva és négy ponttal a zsákban, hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése – mondta a DKKA honlapjának Vágó Attila vezetőedző.

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Vác felemás mérleggel kezdte a bajnokságot. Ottó Katalin együttese a nyitófordulóban Érden nyert 27-22-re, míg a második körben hazai pályán kapott ki az MTK Budapesttől 24-23-ra. Az együttes házi góllövőlistáját Kuczora Csenge vezeti 17 találattal, míg mögötte Kácsor Gréta áll, aki nyolcszor talált be az ellenfelek kapujába, így rájuk mindenképpen oda kell figyelni a Kohásznak.

A szombati találkozó 17 órakor kezdődik Dunaújvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában