foci

2021.09.20. 22:28

Kupasiker után jöhet a rangadó a Vidi ellen

Miután a Siófok BFC ellen simán továbbjutott ismét NB II-es ellenfél vár a Puskás Akadémiára a Mol Magyar Kupában. Gera Dániel gólt és gólpasszt adott a Balaton-parton.

Németh Krisztián

Gera Dániel gólt és gólpasszt adott Siófokon

Fotó: Földi I./MW/archív

Már a derbi elején vezetést szerzett a felcsúti legénység, a hajrára kanyarodva pedig a csereként beállt Gera Dániel szállította a gólokat. A nyáron a Ferencvárostól kölcsönbe érkező középpályás első találatát szerezte tétmeccsen PAFC mezben.

– Vártam már erre gólra, szuper, hogy összejött – adott hangot örömének Gera. – Sok helyzetet dolgoztunk ki, jól mozogtunk be a Siófok védelme mögé. A második fél­időben még több ziccert tudtunk kidolgozni. Ha egygólos vezetés maradt volna a végére, lehetet volna melegebb is a hajrá, de nem volt veszélyben a továbbjutásunk. Annak külön örülök, hogy Weslen Junior és Libor Kozák is meg tudta szerezni az első találatát a klub színeiben – zárta gondolatait a játékos, aki azt is megjegyezte, hogy a győzelem azért is volt fontos, hogy a társaság jó hangulatban készülhessen a szombati feladatra, a Vidi elleni székesfehérvári rangadóra.

Gera Dániel gólt és gólpasszt adott Siófokon
Fotó: Földi I./MW/archív

A Mol Magyar Kupában ismételten egy szebb napokat is látott klub, az ETO FC Győr vár a PAFC-ra. Az NB II középmezőnyében tanyázó zöld-fehérek otthonában október 27-én kerül sor az egy felvonásos csatára.

Ami pedig a szombati szomszédvári rangadót illeti, a Hornyák Zsolt együttese bizonyosan kipihentebb lesz a Vidi otthnában. hiszen a fehérváriak szerda este a Ferencvárossal mérik össze erejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában