jégkorong

2021.09.30. 20:31

Edzőmeccs lett a bajnokiból

Az Erste Liga csütörtöki játéknapján a Dunaújvárosi Acélbikák ezúttal a Brasov Wolves ellen szaladt bele egy kiadós vereségbe.

Káldor András

Az acélbikák (p) kevés lehetőségüket is elpuskázták

Fotó: a klub

DAB – Brasov Wolves 0-12 (0-3, 0-4, 0-5)

Dunaújváros, 75 néző.

Vezette: Haszonits, Mach, Balla, Dorner.

DAB: Kovács D. (Pinczés B.) – Erdély B., Pozsár, Dudkin, Horváth Á., Szappanos, – Benke, Bobcek, Németh P., Szűcs I. Török – Druja, Szécsi, Lőczi, Németh Á., Pinczés O. – Kabatajev, Jadlószki, Gebei G., Marosi, Tamás. Edző: Leo Gudas.

Brassó: Polc – Boriszenko, Raszulov 1, Huard 1 (3), Hunt 1 (1), Trotter 1 (2) – Bors Huba, Molnár Z., Gliga 1 (3), Valchar 3 (1), Zagidullin (4) – Gajdó T., Ráduly N., Kovács M. 2 (2), Machala 1 (2), Molnár Zs. 1 (2) – Haraga, Szőcs, Gajdó B. (1), A. Vasile, N. Vasile. Edző: Dave MacQueen.

Kiállítások: 2, ill. 4 perc.

Kapura lövések: 27-63.

Az acélbikák (p) kevés lehetőségüket is elpuskázták
Fotó: a klub

Nem sokat tudott újfent hozzátenni a mérkőzéshez az újvárosi gárda, igen rágós falatnak bizonyult számukra a brassói legénység, amely már a 3. percben gólnak örülhetett. A folytatás sem sok jót ígért, de igazán a záróharmadban szórták meg vendéglátóikat az első és a második sorukkal összesen 32 pontot elérő sárga-kékek. Az acélbikákat az vigasztalhatja, hogy pénteken 18 órakor a Gyergyói HK ellen javíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában