foci

2021.09.11. 16:34

Dabasra látogat a listavezető

Az NB III-as csapatok visszatértek a régi kerék­vágásba, és a 7. fordulóban ismét a hétvégén lépnek pályára.

Káldor András

Fotó: pixabay.com

KÖZÉP csoport

2021. szeptember 12., 11.00

Paksi FC II (7.)–Iváncsa KSE (19.)

Nem vár könnyű menet az idei szezonban bukdácsoló és már edzőváltáson is túleső Iváncsára Pakson. Vendéglátóik eddigi két hazai meccsüket behúzták, és pontjaik alapján inkább a tabella első felében vannak, mint a középmezőnyben. Az előző kiírásban 2-2-re végeztek a felek az atomvárosban, míg Iváncsán a későbbi bajnok fölényesen, 4-1-re győzött.

2021. szeptember 12., 16.00

FC Dabas (6.)–Dunaújváros FC (1.)

A tabella élén álló újvárosiak kevés szép emléket őriznek a tavalyi idényből erről a párosításról. A két mérkőzésen egy pontot sem tudtak rabolni riválisuktól, amely az év végén a harmadik helyen zárt. Dabason 2-1-re kaptak ki úgy, hogy csak a hajrában szépítettek Áman Áron góljával, míg idegenben 1-0-ra nyert a Pest megyei gárda. Ez évi teljesítményük alapján azonban eséllyel látogatnak Dabasra, amely nem bevehetetlen vár, mivel legutóbb a Hódmezővásárhely is elvitte innen mindhárom pontot.

NYUGATI csoport

2021. szeptember 12., 11.00

Mol Fehérvár FC II (14.)–ETO Akadémia (4.)

Az ETO Akadémia idén csatlakozott a mezőnyhöz, és eddig több figyelemre méltó eredménnyel rukkolt ki, úgyhogy amolyan „sötét lóként” érkezik Sóstóra. Idegenben egy győzelem és egy döntetlen mellett két vereséget jegyeznek. A szintén fiatalokból álló Vidi II számára nem lehet más cél, mint a három pont begyűjtése.

Puskás Akadémia FC II (11.)–Gárdony-Agárdi Gyógy­fürdő (19.)

A megyei rangadóra nem a legjobb előjelekkel készülnek a vendégek, hiszen mindössze egy pontot szereztek idáig, bár Felcsúton tavaly 2-2-t játszottak úgy, hogy a hajrában egyenlítettek. A PAFC II még veretlen hazai pályán, ők az esélyesei a párharcnak. Az agárdiaknak pedig lassan kapkodniuk kellene magukat, mert a legutóbbi fordulóban Bicskén gyűjtött egy pontjuk édeskevés az üdvösséghez, ráadásul ez vonatkozik lőtt góljaik – kettő – számára is.

2021. szeptember 12., 18.00

Bicskei TC (17.)–Credobus-Mosonmagyaróvár (2.)

Az előző idény ezüstérmese idén sem adja alább, igaz, nagy harcban áll a Veszprémmel, de csak két pont hátránya van a listavezető BVSC Zuglóval szemben. Nem lesz könnyű dolga a Bicskének, bár 2020-ban sem volt, amikor a mosoniak második félidei remek játékuknak köszönhetően fordítottak, és 3-1-re győztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában