Foci

2021.08.24. 13:36

Nevezés a kispályás bajnokságra

Fejér Megyei Igazgatósága a tavalyi szezonban először hívta életre a kispályás bajnokságot. A labdarúgást népszerűsítse, valamint a települések közösségformálása volt ezzel a legfőbb célja a szervezetnek.

Káldor András

Az első idény sikerrel zárult, így természetesen a folytatás mellett döntöttek. A Fejér Megyei Kispályás Bajnokságba minden sportszervezet, vagy civil társaság benevezhet, amelynek székhelyén a 2021/2022-es bajnoki évadra nem neveztek felnőtt nagypályás labdarúgó csapatot a Fejér megyei bajnokságokban, továbbá azon települések, melyek neveztek a 2021/2022 évi labdarúgó bajnokságra felnőtt nagypályás csapatot, azonban csak olyan játékosokat szerepeltetnek, akik a 2021/2022-es évadban a Fejér Megyei Kispályás Bajnokságon kívül más szakágban nem rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel, valamint elfogadja és teljesíti a nevezési feltételeket.

A bajnokságra 2021. szeptember 1-e, szerda 12 óráig lehet nevezni. Feltétlenül fontos információ, hogy az újonnan nevező civil társaságoknak szükséges a mellékelt civil társaságot létrehozó dokumentumot is kitöltve csatolni a nevezéshez.

Az előző szezonban az Úrhida csapata végzett az első helyen, megelőzve a Sukoró, és a Perkáta csapatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában