DKSE

2021.08.31. 18:10

Már a vb-re készül a tornász Kovács Zsófia

Rövid pihenő után már az októberi világbajnokságra készül a DKSE kétszeres Európa-bajnok tornásza, Kovács Zsófia.

MTI

Tokio 20210722 Tokio2020 Japán Olimpia torna edzés Tokio Kovács Zsófia női egyéni foto Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport a képen Kovács Zsófia

A tokiói olimpia egyéni összetett fináléjának 14. helyezettje hazaérkezése után mindössze egy hetet pihent, és már most a Japánban rendezendő, 50. jubileumi vb-re hangol.

„Igazából nem sokat pihentem, talán egy teljes hét volt, persze a későbbiekben még lesz egy-két hosszú hétvégém, de kimondhatom, hogy vége a nyári szünetnek. Mindössze másfél hónap múlva már világbajnokság. Majd utána lesz egy hosszabb regenerációs időszak, addig nincs megállás” – idézte Kovácsot a magyar szövetség keddi hírlevele.

A köztes időszakban azonban lesznek versenyek, amelyek jó felkészülési alapot biztosítanak a közelgő vb-ig. Kovács számára a szombathelyi GP-n biztosnak tűnik, de ott csak felemáskorláton szerepelne, illetve lesz még a magyar bajnokság is.

A Hungarian Grand Prix viadalt Szombathelyen rendezik szeptember 24-26. között, míg a világbajnokságnak október 18. és 24. között Kitakjúsú városa ad otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában