labdarúgás

2021.08.05. 17:00

Indul a Fejér Megyei Kupa

Minden évben a megyei labdarúgó idény kezdetét megelőzően, amúgy a bajnoki küzdelmekre hangolódva a Fejér Megyei Kupában indítanak a megyei I, a megyei II. és a megyei III. osztályú csapatok.

Káldor András

Idén a Sárosd csapata (sárga) nyert

Fotó: fmlsz.hu

Eredetileg 64 együttes részvételével rendezték volna meg az 1. fordulót, ám időközben visszalépett a DUFK SE az átigazolási időszak megkezdését követően, valamint a Velence TSE csapata is jelezte távolmaradását mind a bajnoki, mind a kupasorozattól. Így a Kulcsi SE és a Pázmánd SE játék nélkül a 2. fordulóra készülhet.

Idén a Sárosd csapata (sárga) nyert
Fotó: fmlsz.hu

Az 1. forduló programja:

2021. augusztus 7., 17.00

Csákberény-Bodajk SE, Baracska-Martonvásár, Besnyő-Seregélyes, Beloiannisz-Szabadegyháza, Alap KSE-Sárbogárd SE

2021. augusztus 8., 17.00

Iszkaszentgyörgy-Főnix FC, Sárkeresztes-Ikarus-Maroshegy, Gyúró-Tóvill Kápolnásnyék, Sárszentágota-Kisláng, Tác-Csősz-Enying, Dég-Lajoskomárom, Újbarok-Mányi TK, Csókakő-Pusztavám-Jüllich, Magyaralmás-Bakonycsernye, Sárszentmihály-Masterplast-Fehérvárcsurgó, Szabadbattyán-Csór Truck-Trailer, Videoton Baráti Kör-Polgárdi, Cece-Káloz, Rácalmás SE-Mezőfalva, Nagylók-Aba-Sárvíz, Velence SE-Pákozd, Dinnyés-Pátka, Ráckeresztúr-Vál, Vértesacsa-Etyek, Kajászó-Herceghalom, Alcsútdoboz-Szár, Adony-Nagyvenyim, Nagykarácsony-Baracs SE, Jenő-LMSK

A megyei I. osztályú csapatok között nem találjuk a bajnoki és Fejér Megyei Kupa címvédő Sárosd, a Móri SE, és a Tordas FÉSZ Zrt. csapatainak nevét. Nem véletlenül, mert MOL Magyar Kupa versenykiírása úgy szól, hogy a megyei kupa élén végző csapaton kívül egy, illetve két gárda vehet részt az országos főtáblán.

Legutóbb, május közepén a Dunaújvárosban megrendezett kupadöntőben a Sárosd Kronos Sport csapata 1-0-ra győzött Kovács Sándor találatával, és ezzel letaszította a trónról a korábbi címvédő, Ercsi Kinizsi gárdáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában