Quinn Eppely

2021.08.24. 20:25

Ígéretes amerikai igazolás a Fehérvár Enthronersben

Ugyan a magyar bajnokságnak már a vége, a fehérvári amerikai futballcsapat élete nem áll meg, a klubvezetés folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén. Az új érkező az amerikai irányító Quinn Epperly.

Beke Zsombor

Bordást nem Fehérváron, hanem Kistarcsán műtötték meg A FEJÉR MEGYEI HÍRLAP TUDÓSÍTÁSAI A MEGYEI, HAZAI ÉS NEMZETKÖZI SPORTESEMÉNYEKRŐL 2021. AUGUSZTUS 25., SZERDA SPORTDÉLELŐTTI MÉRKŐZÉS Az Alba Fehérvár kézilabdásai ma 11 órától az Érdi NK együttesét látják vendégül a Köfém Sportcsarnokban. Kylian Mbappé a korábbi sajtóhírekkel ellentétben mégis a Real Madridhoz igazolhat. A PSG megfelelő ajánlat esetén válna meg tőle, mivel nem hosszabította meg 2022 nyarán lejáró szerződését, így pénzt csak ebben az átigazolási időszakban kérhetnek érte a párizsiak. ekkel z igazoln válna meg 2022 t csak ebben k érte a Kiváló irányító érkezik Fehérvárra

Fotó: Fehérvár Enthroners

A 27 éves balkezes irányító egyetemi éveit FCS ligában töltötte a University színeiben. Csapatának történelmében mély nyomott hagyott, hiszen több rekord is fűződik a nevéhez. 3857 yardot termelt 38 futott és 35 passzolt touchdownt szerezve. Az iskola történetében mai napig az övé a legalacsonyabb interception százalék. Az ligában mind a mai napig rekordnak számít 10 mérkőzésen szerzett 43 touchdownja, de az azóta eltelt időben senki sem teljesített nála több sikeres átadást (29) és passzt (37) egy találkozón belül.

Kiváló irányító érkezik Fehérvárra
Fotó: Fehérvár Enthroners

Quinn Epperly eljutott Dallas Cowboys táborába is, de végül a keret tagságig nem jutott el a tengerentúli gárdánál. Később játszott Németországban, majd Kanadában is, Fehérvárra igazolása előtt az NFL Spring League-ben szerepelt.

Quinn nem csak játékosként segíti majd a Fehérvár Enthronerst, ugyanis edzői feladatokat is ellát majd a koronázóvárosban, az irányítók képzéséért fog felelni, valamint az offense stratégia és playbook kialakításában is számítanak majd rá.

Fehérváron a válogatott

Szeptember 12-én Magyarország válogatottja Székesfehérváron, a First Fielden fogadja Izraelt a 2019 óta zajló Európa-bajnokság csoportmérkőzésén. Bár a hazai szövetség tárgyalt budapesti helyszínekkel is, végül a labdarúgó NB I.-es klubok stadionjai nem tudják fogadni az eseményt, így a sportág egyik hazai központjára, Fehérvárra esett a választás. Az elmúlt napokban egyébként a koronázóvárosban 75 játékossal készült a magyar válogatott a szeptemberi megmérettetésre. A találkozóra online kaphatóak a belépők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában