kispályás foci

2021.08.04. 21:05

Bécsbe utazik a válogatott

Vasárnap az osztrák fővárosban szerepel nemzetközi tornán a Nagy Lajos által irányított kispályás futballválogatott.

Horog László

Nagy Lajos

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A fehérvári központtal működő Országos Minifutball Szövetség feszes programot bonyolított az elmúlt napokban, a tornarendszerben szervezett bajnoki sorozat korábbi állomásainak győztesei találkoztak a hétvégén, az országos döntőben, Csepelen. A csoportküzdelmeket követően az elődöntőkkel folytatódtak a küzdelmek, a bronzmeccsen a Mates Team 1-0-ra verte a Szilasi és Barátait, a fináléban a Todor Pet Pau Team 2-1-re győzte le a Mad Dogs gárdáját, akik 2017 óta nem veszítettek aranycsatát. A gólkirály a Vidi korábbi játékosa, Büki Baltazár lett, a torna legjobb játékosa pedig Suscsák Máté, aki öt éven át futballozott a Puskás Akadémián, Felcsúton. A három dobogós képviseli hazánkat Riminiben, az EMF Champions League küzdelmeiben, szeptember 1-től 5-ig, a Bajnokok Ligája öregfiúk küzdelmeiben pedig a fehérvári Masterplast együttese szerepel.

A válogatott június elején kezdte a felkészülést Nagy Lajos irányításával, a szövetségi edző együttese a vasárnap Ausztriában lép pályára, Ausztria és Szlovákia válogatottjával mérkőznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában