foci

2021.07.23. 20:02

Újabb érkező a PAFC-nál

Beke Zsombor

Budapest, 2019. március 9. Gera Dániel, az MTK Budapest (b) és Marcel Heister, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 9-én. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

A Puskás Akadémia bejelentette, hogy náluk folytatja pályafutását Gera Dániel, aki egy évre kölcsönbe érkezik a Ferencvárostól. A 26 éves játékos az MTK-ban nevelkedett, ahol 126 tétmérkőzésen 22 gólja mellett 19 gólpasszt jegyzett. Gera az előző nyáron került a fővárosiakhoz, ahol nyolc találkozón kapott szerepet.

– Jó érzésekkel jöttem ide, alig várom a közös munkát. Tavasszal a Puskás Akadémia volt a legjobban játszó csapat az NB I-ben, és itt is komoly riválisaim lesznek a csapatba kerülésért, de azért jöttem, hogy kiharcoljam a helyem, gólokkal, gólpasszokkal és mentálisan is segíteni tudjam a csapatot – mondta Gera Dániel a PAFC honlapjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában