foci

2021.07.20. 21:02

Kinek kezdődik majd jól?

A harmadosztály Nyugati csoportjában hamar egymásnak feszülnek a szomszédvárak.

Németh Krisztián

Tavaly a PAFC nyerte a fehérvári rangadót

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-archív

Az elmúlt szezonban az eredményességet figyelembe véve a két együttes közül a Puskás Akadémia második csapatának oldalára billent a mérleg. Nagy Ádám együttese 17 győzelem mellett 5 döntetlent és 16 vereséget tudott felmutatni, ami a nyolcadik helyre volt elegendő. A MOL Fehérvár II. a 20 csapatos bajnokság 15. helyére csúszott le. A szezon hajrájában az első gárdától érkező Szalai Tamásnak feljebb kell vezetni a tabellán a piros-kék legényeket.

Tavaly a PAFC nyerte a fehérvári rangadót
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-archív

Megyei rangadóval kezdődik az idény! Jövő vasárnap Székesfehérváron kerül sor a MOL Fehérvár II. és a Puskás Akadémia II. csatájára. A folytatásban a sóstóiak a ZTE II.-vel, majd a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdővel játszanak, az utolsó nyári hónap programja a Mosonmagyaróvár elleni fellépéssel zárul.

A Puskás II. otthon az Érdet fogadja, majd Veszprémbe látogat, és augusztus végére is jut egy pikáns megyei csata, amikor is a Bicskei TC lép pályára Felcsúton. Utóbbi az Érd, a gárdonyiak a BVSC-Zugló otthonában kezdik a bajnokságot. A Közép csoportban a Dunaújváros a Szekszárdi UFC-t fogadja.

A rajt programja

Augusztus 1.

MOL Fehérvár II. – Puskás Akadémia II.

Érdi VSE – Bicskei TC

BVSC-Zugló – Gárdony Agárdi Gyógyfürdő

Dunaújváros – Szekszárdi UFC (Közép csoport)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában