KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS

2021.06.15. 07:00

Újra pályán voltak a hölgyek

Hosszú szünetet követően újra a hölgyeké volt a főszerep a múlt hétvégén, amikor a DLSZ szervezésében rendezték meg a Markó Lajosról elnevezett városi kispályás labdarúgó-bajnokság második fordulóját, amelyen hat csapat indult.

Gallai Péter

A második helyet a Dunaújváros PASE szerezte meg

Fotó: DLSZ

A Dunaújváros PASE, a Baracs és a Mezőfalva mellett a kiskunhalasi, a szekszárdi és a sárkeresztesi gárda nevezett.

A tornát nagy fölénnyel a Szekszárd nyerte meg, huszonnégy rúgott és mindössze két kapott góllal. Ezenkívül tőlük került ki a legjobb játékos, valamint a gólkirálynő is.

A második helyet a Dunaújváros PASE szerezte meg
Fotó: DLSZ

A második helyen négy győzelemmel és egy vereséggel a Dunaújváros PASE együttese végzett, a dobogó harmadik helyére a Sárkeresztes állhatott fel. Negyedik lett a Baracs, ötödik a Kiskunhalas és hatodik pedig a Mezőfalva.

Az említett két egyéni díjon kívül a legjobb kapus és a Miklós István-díj cím Sárkeresztesre került. A DLSZ+ elismerést a DPASE-ben játszó Domján Boglárka érdemelte ki, a Carissa-díjat pedig a Baracs SE labdarúgója, Kovács Melánia vehette át az eredményhirdetésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában