foci

2021.06.09. 21:50

Két játékos is hosszabbított Csákváron

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Aqvital FC Csákvár kötelékében marad újabb két fontos láncszem, Baracskai Roland és Zelizi Patrik.

Beke Zsombor

Baracskai Roland (fehér) a Csákvár csapatkapitánya támadásban

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Bár jó néhányan távoztak már a Fejér megyei alakulattól, érkezők és maradók is szép számmal akadnak a másodosztályú klubnál. A legfrissebb hír, hogy a legutóbbi idényben többször is a csapatkapitányi karszalagot a kezére húzó Baracskai Roland a következő két szezonban is a Csákvárt erősíti majd. A 29 éves játékos a nyáron már a harmadik szezonját kezdi meg a sárga-kékeknél, 71 bajnoki mérkőzés alatt 14 gólt szerzett.

Szintén a csákvári együttest erősíti a 2021/2022-es szezonban Zelizi Patrik. A saját nevelésű kapus több év kölcsönjáték után az előző nyáron tért vissza a gárdához. A 23 éves hálóőr Markek Tamás mögött két kupamérkőzésen és egy bajnokin jutott szóhoz. Markek távozása után több lehetőséghez juthat a fiatal portás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában