foci

2021.06.25. 22:37

Dulló Martin hazatért a Csákvárhoz

A héten megkezdte a munkát a labdarúgó Merkantil Bank Liga új szezonjára készülő Aqvital FC Csákvár. A tréningeken már a társakkal tartott a két év után visszatérő Dulló Martin is.

Beke Zsombor

Dulló Martin visszatért

Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A 27 éves játékos korábban már hat szezont eltöltött a Fe­jér megyei gárdánál. 2013-ban az akkor még az NB III.-ban szereplő csapatban öltötte magára először a sárga-kékek szerelését, majd a következő években alapemberévé vált a másodosztályú Aqvitalnak. 2013 és 2019 között összesen 191 mérkőzésen lépett pályára a Csákvárban, belső védőként nyolcszor volt eredményes. Az elmúlt két idényben Vácon és Szentlőrincen szerepelt.

Dulló Martin visszatért
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

– Megmondom őszintén, elérzékenyültem, mikor múlt pénteken felhívott Nagy Sándor elnök úr, hogy szívesen látna ismét Csákváron. Hat gyönyörű évet töltöttem el korábban az Aqvitalnál, így örömmel tértem haza – mesélte a csákvári klub honlapjának Dulló. – A megkeresést követően nagyon gyorsan megegyeztünk, így kedden már a kerettel edzettem Felcsúton. Mindent meg fogok tenni, hogy nyugalmasabb szezonja legyen a csapatnak, mint amilyen volt a tavalyi.

A csákváriak felkészülése jövő héten már edzőmérkőzésekkel folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában