Frissen Fejérből

2021.06.06. 11:42

Balszélsővel erősített az FKC

Az Alba Fehérvár KC a 2020/2021-es szezont a 10. helyen zárta 15 pontot szerezve. Az együttesnek nem volt könnyű idénye, hiszen a koronavírus többször is karanténba kényszerítette a csapatot, a bajnokság utolsó szakaszára pedig Afentaler Sára is megsérült. Ugyan nem sokon múlott, de végül Józsa Krisztián tanítványai bennmaradtak az első osztályban.

Beke Zsombor

Fotó: Alba Fehérvár KC

A vezetőség nem tétlenkedik a bajnokság után sem, az elmúlt napokban több bejelentéssel örvendeztették meg az FKC szurkolóit. A tavalyi szezonban alapemberré váló Gerháth Kincső szerződéshosszabbítása után a fehérvári klub bejelentette a jövő évi csapat újabb fiatal, tehetséges játékosát, a Boglári Akadémia-SZISE együttesétől érkező Takó Viktóriát. A 20 éves játékos a tavalyi szezonban 25 elsőosztályú mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 54 gólt jegyzett. A Fehérvárral három éves szerződést között.

Fotó: Alba Fehérvár KC

– Nagyon örültem a megkeresésének, nem is gondolkodtam sokat a válaszon, örömmel fogadtam el az Alba ajánlatát – mondta az FKC-ban majd a 17-es számú mezt viselő balszélső a klub honlapjának. – Fontos volt számomra, hogy olyan csapathoz igazoljak, ahol fiatal játékosként is lehetőséghez juthatok majd. Székesfehérváron minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődhessek, s játékommal maximális segítségére legyek új csapatomnak. Szeretnék meghatározó embere lenni az Albának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában