NB II

2021.05.21. 21:35

Tét nélkül, de nézők előtt a férfi kézisek

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 22., zárófordulójában a biztosan a Déli-csoport negyedik helyén végző albások és a már kiesett cunderesek is győzelemmel búcsúznának a koronavírus által beárnyékolt szezontól.

Krebsz András

Az Alba-MÁV hazai pályán fejezi be a szezont

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A bajnokság hajrájára remek formába lendülő Alba-MÁV-Előre SC csapata az elmúlt hat bajnoki fellépésén tizenegy pontot zsebelt be, ám végül ez sem bizonyult elegendőnek a Grőber, Madár páros által irányított fehérvári alakulat számára a bronzéremért vívott ádáz küzdelemben. Ennek ellenére Bárdosék nem maradnak extra motiváció nélkül a hétvégén, hiszen a szombaton 18 órakor kezdődő találkozóra hosszú idő után először – hazai környezetben legutóbb szeptember 26-án játszott nézők előtt az Alba-MÁV – kilátogathatnak a szurkolók, természetesen védettségi igazolvány birtokában.

Az Alba-MÁV hazai pályán fejezi be a szezont
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Tét nélküli kirándulás vár a csoportban szereplő másik székesfehérvári klubra, a Cunder TU Kézisuli legénységére, az őket öt ponttal megelőző Tököl együtteséhez látogatnak szombat délután. A Dolezsál-csapat kiesése már az előző körben biztossá vált, de a becsületükért parkettre lépő cundereseknek a tököliektől elszenvedett egygólos hazai vereség (27-28) miatt bőven akad törlesztenivalójuk. Az összecsapás 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában