Frissen Fejérből

2021.05.16. 12:48

Ózdon is a mezőny előtt

Két versenyhétvége után két győzelemmel Ifj. Fogarasi Attila vezeti a Rally2 összetett pontversenyét. A második, ózdi fordulót magabiztosan várhatta Ifj. Fogarasi Attila és Toloczkó Péter a Rally2 mezőnyében, hiszen április elején Orfűn magabiztosan, több mint 25 másodperces előnnyel végeztek az első helyen.

Beke Zsombor

A győztes páros Fotó: PT/Archív

A hétvégén rendezett Ózd Rally előtt már kiderült, hogy a mezőny sokkal népesebb lesz az Orfűn látottnál, így még nagyobb küzdelemre lehetett számítani, 54 páros állt rajthoz. Az évadnyitón kilenc gyorsasági szakaszból ötöt megnyerő Fogarasiék folytatták a kiváló szereplésüket. A Honda Civic volánja mögött az 5. géposztály mellett az összetettben sem találtak legyőzőre a bajnokság második fordulójában.

A győztes páros Fotó: PT/Archív

A dobogó középső fokára a Ladával versenyző Bukalya István Tatara Ákos duó állhatott fel, több mint 22.3 másodpercet kaptak a móri pilótától. A harmadik helyen Zsebe Gábor és Mohácsi László Skodája végzett 24 másodperces hátránnyal a Fejér megyei páros mögött. A verseny egyébként a tervezettnél rövidebb lett baleset és az időjárási körülmények miatt, a mezőny nagyobb része csak 45.9 kilométert teljesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában