kézilabda

2021.05.26. 15:00

Egy ponton múlt a Holler bajnoki elsősége

Nagyon izgalmasan alakult az NB II-es férfikézilabda-bajnokság utolsó fordulója a délnyugati csoportban.

Gallai Péter

A biztosan bronzérmes Dunaújvárosi AC a listavezető Nagykanizsa vendége volt, s amennyiben legalább döntetlent játszik Csermák Gábor edző csapata, akkor a vele egy időben pályára lévő dunaföldvári Holler UnFC-t segíti bajnoki címhez – ha nyernek Siklóson. Nos, ebből csak utóbbi jött össze, az esélyesebb Tungsram nem nagy különbséggel, de győzött és aranyérmes lett úgy, hogy a DAC csak tizenkét játékossal tudott kiállni.

Tungsram – DAC 25–22 (12–9)

DAC: Imre, Pilka, Pap (kapusok), Bangó 7 (4), Borsos R. 3, Bicskei 4, Ducza, Jovics, Borsos M. 2, Bereck, Galambos, Bándi 6 (2).

Törő Szabolcs gárdája a maga részét megtette, így az utolsó pillanatig nyitva tartotta az esélyét az elsőségre, amiről végül egy ponttal csúszott le.

Holler UnFC – Siklós 36–25 (17–9)

Holler UnFC: Bősz, Selymes (kapusok), Nyers 5, Sipics 4, Zuder 1, Domak 4, Vonya 4, Nagy 2, Lendvay 1, Noé, Bérces 5 (3), Tóth 1, Takács 2, Gergely 4, Rehák 2, Vajai 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában