Foci

2021.04.14. 22:12

Gólt sem rúgott a PAFC II.

A bajnokságot 11 ponttal vezető, a feljutás felé suhanó III. Kerületi TVE játszott a Puskás Akadémia II. vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 29. fordulójában.

Németh Krisztián

A bajnokságban eddig 15 gólt szerző csapatkapitány, Magasföldi József sem tudott betalálni a „kerületnek”

Fotó: pfla.hu

Puskás Akadémia II.–III. Kerületi TVE 0-2 (0-0)

Felcsút, zárt kapuk mögött. Vezette: Erdélyi Bence.

PAFC II.: Kiss Á. – Papp K., Mayer, Nahirnij (Berekali 87.) – Bokros (Kocsis D. 79.), Ominger (Kiss N. 87.) – Fodor, Magasföldi, Latifi, Vizler (Gruber 62.) – Ganbahajar (Molnár B. 62.). Vezetőedző: Nagy Ádám.

III. Kerület: Jeszenszky – Erdei, Szalai, Opavszky, Tóth K. – Tamási, Bori, Fazakas (Kokenszky 46.) – Remili (Balogh Á. 87.), Borvető (Rajczi 82.), Rabatin. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

Gól: Borvető (52., 76.).

Sárga lap: Nahirnij (59.), Bokros (61.), Mayer (64.), Molnár B. (67.), ill. Rabatin (34.), Fazakas (37.), Borvető (61.).

Közel harminc mérkőzésen mindössze 15 gólt kapott a bajnoki cím felé száguldó óbudai gárda, ezért is lett volna jó, ha a hetedik percben jobban sáfárkodik a ritka lehetőséggel Vizler László, a korábban az első csapatban is bemutatkozó felcsúti szélső. A kapu helyett a hálóőrbe rúgta a labdát. Ígéretes lövések durrantak, Tamási lökete kis híján beakadt.

A bajnokságban eddig 15 gólt szerző csapatkapitány, Magasföldi József sem tudott betalálni a „kerületnek”
Fotó: pfla.hu

Ám a gólok a szünet utánra jutottak, ráadásul egyik sem a vendégek kapuját érintette. Az 52. percben Borvető Áron egy bal oldali beadás után szorongatott helyzetben betette a labdát a gólvonal mögé a jobb oldali kapufa és a kapus között, 0-1. Ezt követően a jó megoldások helyett a sárga lapok villantak a találkozón. A Puskás Akadémia II. igyekezett tovább nyújtani kilenc meccsből álló veretlenségi szériáját, a vendégek pedig lesben álltak, hogy megnyugtató előnybe kerüljenek. A 76. percben ismét Borvető került a középpontba, egészen pontosan a tizenegyespont környékén kapta a labdát a szélről, amit második próbálkozásból bevágott a léc alá, 0-2. A szeptemberi óbudai meccshez hasonlóan ezúttal is kettőt kapott a harmadik kerületiektől a felcsúti együttes. Az egykori Honvéd-kapus, Kemenes Szabolcs csapata továbbra is magabiztosan áll az élen, és sorozatban harmadik meccsét hozta le kapott gól nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában