NB II

2021.04.08. 14:37

Fontos mérkőzések előtt állnak a fehérvári férfi kézisek

Mindkét NB II-es fehérvári férfi kézilabda-csapat őszről elhalasztott bajnokit pótol a hétvégén, a Cunder péntek este a Dabas U23-as gárdájával, míg az Alba-Máv-Előre szombat délután a Tököl együttesével mérkőzik meg a VOK-ban.

Krebsz András

Itthon kapott ki a rikító mezben játszó Alba-MÁV

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap-archív

A kiesés elől menekülő, 6 ponttal a Déli-csoport 10. helyén tanyázó cundereseknek a múlt heti, KIKI elleni idegenbeli siker (26-32) után újabb győzelemre lenne szükségük az egyre élesebbé váló, bennmaradásért vívott küzdelemben. A dabasi fiatalok legutóbb a listavezető ellen mindössze egy góllal maradtak alul, várhatóan Csókáéknak kiemelkedő teljesítményre lesz szükségük a pontszerzéshez. A találkozó 18.30-kor kezdődik.

A felsőházban minél magasabbra törő albások hét nap alatt kétszer is összecsapnak a jelenleg a 9. pozícióban lévő tököliekkel: a szombaton 16 órától esélyesként pályára lépő Grőber-legények két győzelemmel megszilárdíthatnák a helyüket az első hatban, ráadásul lehetőséget kínálnának a zárkózásra a városi rivális Cunder számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában