Frissen Fejérből

2021.04.28. 20:08

Elszalasztott lehetőség – Vereséggel zárt az Aqvital FC Csákvár

A Merkantil Bank NB II 35. fordulójában az AFC Csákvár kétgólos vereséggel zárt a Budaörs SC ellen.

Káldor András

Nagy harcban voltak a fehérben játszó vendéglátók a Budaörssel, de nem tudták helyzeteiket gólra váltani.

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

AFC Csákvár-Budaörs SC 0-2 (0-1)

Csákvár, zárt kapuk mögött

Vezette: Rúsz Márton (Baghy Csaba, Máyer Gábor)

AFC Csákvár: Markek – Murka (Sejben, 75.), Albert I., Tányéros (Daru, 57.), Kocsis B. – Mészáros D. (László, 46.), Posztobányi – Ganbayar (Nándori, 46.), Madarász, Mim – Baracskai (Vörös, 70.). Vezetőedző: Visinka Ede.

Budaörsi SC: Szabó B. – Sajbán M., Fényes, Kékesi, Czár – Zsidai (Horváth E., 63.), Petneházi – Molnár T., Molnár Cs., Halácsi (Halmai, 46.) – Pethő (Gula, 90.). Vezetőedző: Márkus Tibor.

Gól: Molnár T. (41.), Halmai (84.)

Nagy harcban voltak a fehérben játszó vendéglátók a Budaörssel, de nem tudták helyzeteiket gólra váltani.
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Daru Bence és Vaskó Tamás kisebb sérülést szenvedtek az előző fordulóban Szombathelyen, így ők csak a kispadon foglalhattak helyet, Sejben Viktor pedig lágyéksérüléssel bajlódott.

A 11. percben Pethő Bence beadását Albert István az utolsó pillanatban csúsztatta ki Molnár Csaba elől a kapu torkában. Petneházi Márk szögletét Kékesi Alexander fejelte kapura, Markek Tamás csak beleütni tudott, de szerencséjére még a gólvonal előtt sikerült megkaparintania. A 34. percben Kocsis Bencét lökték fel a 16-os bal sarkánál, Madarász Márk szabadrúgását Szabó Balázs bravúrral hárította a rövid saroknál. A 41. percben Petneházi jobb oldali szögletét középen megcsúsztatták, Molnár Tibor pedig egy lépésről a kapuba sodorta a labdát, 0-1.

 

Az 51. percben Nándori Botond nagyszerűen adta a labdát a jobb oldalon száguldó Murka Benedek elé, a szélső beadását Mim Gergely senkitől sem zavartatva, 8 méterről bólintotta kapura, de Szabó B. óriási vetődéssel odaért a fejesre. Ment előre a Csákvár, voltak is lehetőségei, de ezeket nem tudták kihasználni. Ellenben a vendégek hatékonyabbak voltak, ugyanis a 84. percben Pethő a bal oldali alapvonalról visszagurított labdájával kihagyhatatlan helyzetbe hozta Halmai Ádámot, aki 1 méterről az üres kapuba gurított, 0-2.

A szünet után a vendégek védekező taktikája eredményes volt, így tovább küzdhet a Csákvár NB II-es tagságának meghosszabbításáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában