maradnak az NB I-ben

2021.04.05. 15:22

Búcsú az Extraligás álmoktól

A MÁV Előre-BERICAP női röplabda csapata az NB I 1-3. helyért zajló párharcának második tornáján egyaránt vereséggel zárt a Gödöllői RC, és a TFSE elleni mérkőzéseken is. Így eldőlt, hogy két riválisuk egymás közötti csatájában derül ki, hogy melyik csapat lesz jövőre Extraligás.

Káldor András

Az alapszakaszt nyerő MÁV Előre (fehér) ezúttal két vereséget szenvedett a fővárosban

Fotó: a klub

Gödöllői RC–MÁV Előre-BERICAP 3:1 (-22, 21, 19, 15)

GRC: Mishonova, Ince, Ratkai, Tóth-Bagi, Kökény, Kovács E.. Csere: Maurer (liberó), Sorompó, Bajnóczi, Hajós. Edző: Szalay Attila.

MÁV: Sólyom, Hackl, Ancsin, Haase, Kiss A., Durdanovic. Csere: Kovács E., Deli-Germann (liberók), Borostyán, Hizsnyai-Zolnai, Szilágyi, Fáskerti. Edző: Farkas Mihály.

Bár az első szettet hozták a fehérváriak, a folytatás már ellenfelükről szólt, akik magabiztosan nyerték a találkozót. Ekkor még matematikailag volt esélye a Lokinak a továbbjutás kiharcolásához, ám a TFSE elleni találkozó hasonlóképpen alakult, és ugyanezzel a végeredménnyel zárult.

Az alapszakaszt nyerő MÁV Előre (fehér) ezúttal két vereséget szenvedett a fővárosban
Fotó: a klub

TFSE – MÁV Előre-BERICAP 3:1 (-17, 20, 19, 24)

TFSE: Kriegel, Halla, Radomszki, Budaházy, Czakó, Villányi. Csere: Boller (liberó), Benedek, Poór. Edző: Csépke Gábor.

MÁV: Sólyom, Hackl, Ancsin, Haase, Kiss A., Durdanovic. Csere: Kovács E. (liberó), Borostyán, Hizsnyai-Zolnai. Edző: Farkas Mihály.

A harmadik tornát a MÁV Előre rendezi két hét múlva, Gárdonyban, ez számukra már csak formalitás lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában