Gratulálunk!

2021.03.07. 12:08

Etyeki karate-sikerek

2020 november és 2021 február közötti időszakban a Magyar Karate Szakszövetség a a Székely Budo Sportbolt támogatásában 4 fordulós versenysorozatot rendeztek, 4 különböző helyszínen.

Kovács László

Fotó: egyesület

A Ganz-Kesjár Karate Klub 10 etyeki versenyzővel vett részt a sorozatban. A helyszínek voltak Bátaszék, UTE csarnok Budapest, Zalaszentgrót, Szarvas.

A verseny zárt kapuk mögött, nézők nélkül került megrendezésre. Minden kategóriában a gyakorlás érdekében körmérkőzéses rendszerben folyt, az első négy helyezett pontot kapott, ami a végelszámolásban a Liga ragsor szempontjából volt fontos. Az első három helyezett a végén értékes sportszer ajándékokat kapott.

Fotó: egyesület

A végelszámolásban az alábbi eredmények születtek:

Ligagyőztes lett:

Junior +76 kg súlycsoportban Dvorák Ádám (Etyek)

12-13 éves korcsoportban -47 kg súlycsoportban Máder Lili (Etyek)

Fotó: egyesület

Második helyen zárt a sorozatban

Junior -61 kg súlycsoportban Nyiri Gergely (Budaörs)

10-11 éves korcsoportban +45 kg súlycsoportban Dvorák Adrián (Etyek)

Harmadik helyen végeztek a sorozatban

Junior -68 kg súlycsoportban Csató Roland (Budaörs)

10-11 éves korcsoportban -40 kg súlycsoportban Máder Miksa (Etyek)

Fotó: egyesület

Sajnos a közel egy éves kihagyás a versenyzésben meglátszott a gyerekek teljesítményében. Egy-egy fordulóban szélsőséges eredmények születtek, hiányzott a rutin és az idegen környezetben való gyakorlás.

Összesítésben a Ganz-Kesjár Karate Klub a 7. helyen, 152 ponttal zárta a ponttáblázatot a 38 regisztrált csapatból. Csak a nagy létszámmal szereplő fővárosi klubok mutattak ettől jobb eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában