megyei I.

2021.03.25. 21:32

Érvényesült a rutin és az osztálykülönbség

A Fejér megyei kupa 5. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a megye I. osztály listavezetője, a Sárosd Kronos Sport magabiztosan győzte le a harmadosztályú Pázmánd csapatát.

Káldor András

Kovács Sándor (sárga) rohamozza a hazai kaput

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Pázmánd SE– Sárosd Kronos Sport 0-4 (0-0)

Pázmánd, zárt kapuk mögött. Vezette: Rózsa Ádám.

Pázmánd SE: Hajdú – Jung, Kutai D., Glócz, Kolonics – Kerkuska, Pécsi, Varga J., Molnár L. – Kutai Sz., Bauer. Vezetőedző: Puhnyák János.

Sárosd: Rigó – Szabó E. (Susa), Hushegyi, Vida T., Killer M. (Farkas K.) – Takács M. (Szalai P.), Hallósi, Kosaras, Dobsa (Mák) – Szekeres (Kovács Á.), Kovács S. Vezetőedző: Arany Tibor.

Gól: Takács M. (60.), Killer M. (79.), Kovács Á.(73.), Vida T. (81.).

Kiállítva: Hallósi (46.).

Jók: Hajdú, Kerkuska, Bauer, ill. Vida, Kovács S., Kovács Á.

Kovács Sándor (sárga) rohamozza a hazai kaput
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Hatvan percig hősiesen küzdött a Pázmánd együttese, ezt követően azonban egy kicsit fogyott az erejükből. Kevesen is voltak, és a rutinosabb sárosdiak fokozatosan őrölték fel őket. Igaz a 46. perctől emberelőnyben játszottak a vendéglátók, mivel a 16-os előtt kilépő Glócz Gábort Hallósi Gergő szabálytalanul szerelte, és a végig jól bíráskodó Rózsa Ádám mindezt piros lappal jutalmazta. A Sárosd megérdemelten jutott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában