NB II

2021.03.04. 20:48

Elégedett edző

A Merkantil Bank NB II 27. fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapata a Dorogi FC otthonából rabolt egy pontot, miután 1-1-es végeredménnyel zárult a találkozó.

Káldor András

Harcban a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Hatpontos mérkőzésnek harangoztuk be az összecsapást, hiszen a vendéglátók három ponttal előzték meg a Csákvárt. A döntetlennel a két csapat között a távolság nem változott, az azonban már jobban hangzik, hogy a Fejér megyeiek másik ellenlábasa, a Szentlőrinc SE éppen a csákváriak által legyőzött Soroksár SC-től kapott ki 2-1-re, és ezzel már csak egy ponttal állnak előttük.

Az AFC Csákvárnak a Dorog ellen nyújtott teljesítményével alapjában véve meg volt elégedve Visinka Ede vezetőedző.

– Nagyon harcos meccset játszottunk, a pálya talaja nem volt alkalmas a szép futballra. Nyerni akartunk, de összességében nem vagyunk elégedetlenek a döntetlennel sem, ám ebben a meccsben ennyi volt.

Harcban a Csákvár
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A házigazdák részéről Fenyvesi László vezetőedzőnek voltak ugyan fenntartásai, ő azonban úgy látta, hogy nyerhető lett volna részükről a találkozó.

– Nagyot küzdött csapatom, több helyzetünk is volt, de csak egyet sikerült értékesíteni. Kapusomnak nem sok védenivalója akadt, de egy véleményes tizenegyesből egyenlítettek a vendégek. Másfél hete hasonló szituációt követően néma maradt a síp…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában