Gratulálunk!

2021.03.07. 22:55

Az etyeki karatésok újabb sikerei

Vasárnap elkezdődött a kvalifikáció a Tamperébe, idén augusztusra tervezett Korosztályos Európa Bajnokságra.

Kocsis László

Fotó: egyesület

A Ganz-Kesjár Karate Klub 4 versenyzővel indult neki ennek a kimerítő versenysorozatnak, amelynek a vasárnapi zárt kapus Tatami Team Kupa volt az első állomása. A következő várhatóan április végén a Magyar Bajnokság lesz, aztán a szervezők ígérete szerint a Szlovák Grand Prix (még nincs időpont), majd a végén Porec, Youth League. Aztán, aki kijutott annak ....

Az egyesület a vasárnapi eredményekkel többé-kevésbé elégedett.

Nyiri Gergely kezdett junior -61 kg-ban. Sajnos meglátszott a kevés edzés a végeredményen. Jó kezdés egy győzelem, utána két vereség, maradt számára az 5. hely.

A folytatásban Csató Roland junior -68 kg-ban következett, vele egyidőben Varga Dániel junior -76 kg-ban. Mindketten jól meneteltek. Talán Roli nem hitt annyira magában, így maradt számára az ezüstérem. Varga Dani sokkal nehézkesebben kezdett, rengeteg hibával, de tudta hozni a döntőt is, aranyérem lett a jutalma.

Fotó: egyesület

Végül Dvorák Ádám +76 kg junior korcsoportban zárta a napot. A megszokott, EB bronzérmestől elvárt teljesítmény. Talán az első meccs volt kicsit akadozó, de utána felpörgött és 11 pontot tudott összeszedni 4 küzdésben. Aranyérmet szerzett Ő is.

Érdekessége volt még a versenynek, hogy Csató Rolin és Varga Danin 1-1 pontot tudtak elérni az ellenfelek 3-3 küzdésben, míg Dvorák Ádámon egyet sem!

Az eredmény után talán Ádámnak a legbiztosabb a helye 7 ponttal, Dönci 3 ponttal vezet, míg Roli 2 pontot gyűjtött az idei kvalifikáció első versenyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában