röplabda

2021.03.21. 21:44

A TF jobb volt

Szombaton kezdte meg szereplését az alapszakaszgyőztes MÁV Előre-BERICAP női röplabdacsapata az NB I 1–3. helyért zajló rájátszásának első körében. Az 1. forduló első meccsét elveszítették a TFSE ellen a lányok.

Káldor András

Farkas Mihály meglehetősen bosszús volt Fotó: a klub

TFSE–MÁV Előre-BERICAP 3:0 (15, 23, 22)

Budapest, zárt kapuk. V.: Barabás Barnabás, Bibók Ferenc.

TFSE: Halla, Radomszki, Budaházy, Czakó, Kökény, Villányi. Csere: Boller (liberó), Kriegel, Kreisz. Edző: Csépke Gábor.

MÁV Előre: Hackl, Hizsnyai-Zolnai, Ancsin, Haase, Kiss A., Durdanovic. Csere: Deli-Germann, Kovács E. (liberók), Borostyán, Sólyom, Szilágyi. Edző: Farkas Mihály.

Farkas Mihály meglehetősen bosszús volt
Fotó: a klub

Az első szett 7:7-ig szorosan alakult, utána azonban a fővárosi csapat négy-öt pontos előnyt kovácsolt. 18:14 után zsinórban öt pontot szereztek, és ez megpecsételte a Loki sorsát. A második játszma már jóval szorosabb volt, 15:13-as TF-vezetést követően sorozatban hét pontot gyűjtöttek a kék-fehérek. Ám ezután hasonlóan jó szériát mutatott a vendéglátó, 20:20 után minden kezdődött elölről, és a hajrá az egyetemistáké lett. A harmadik felvonásban is amolyan húzd meg-ereszd meg játék zajlott, bár a TF már 23:17-re is vezetett, a folytatásban hat pontot szerzett zsinórban a MÁV, feljött két pontra, de a végjáték ezúttal is a hazaiaknak kedvezett, akik a várnál könnyebben nyertek.

– Azért kaptunk ki, mert nagyon rosszul játszottunk. Ám volt olyan, aki nálunk is rosszabb teljesítményt nyújtott: Barabás játékvezető. A 2. és a 3. szett végjátékába is durván belenyúlt, engem a végén kiállított. Bízom benne, ha eltiltás lesz, akkor nemcsak engem tiltanak el, hanem őt is. – mondta Farkas Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában