nem izzasztották meg a Titánok

2021.02.04. 21:42

Gólparádét rendeztek a csíkiak

Az Erste Liga csütörtöki játéknapján a Titánok csapata 24 órán belül másodszor is vereséggel zárt a Sport Club együttesével szemben.

Káldor András

A Titánok csatárán, Császár Hunoron (háttal, 68) nem múlott, két gólpasszt is adott

Fotó: Sport Club

Sport Club Csíkszereda–Titánok 7-3 (3-0, 1-1, 3-2)

Csíkszereda, zárt kapuk

Vezette: Sikó, Csata, Péter, Andre

Sport Club: Szamankov – Farkas T. (1), Láday (1), Combs (1), Maylan (1), Yellow Horn 2 – Kuljas 1, Papp Sz., Becze T. 2, Bíró T. (2), Blackwater 1 (2) – Győrfy, Salló A. (1), Casaneanu 1, Fodor Cs., Rokaly N. (1) – Szabó Zs., Gecse O., Ilyés, Sándor. Vezetőedző: Jason Morgan

Titánok: Szeles (1) – Erdély B., Reiter A. 1, Ambrus, Németh K., Rétfalvi – Dobmayer, Vas Márk, Császár (2), Dézsi 1, Tiainen (1) – McNulty, Nagy Á., Balogh B., Vincze G., Jakimcsuk – Kóger B., Almási, Kovács Alex, Luusianiemi 1 (1). Vezetőedző: Kasper Vuorinen

Kiállítások: 28, ill. 24 perc

Kapura lövések: 46-23

A Titánok csatárán, Császár Hunoron (háttal, 68) nem múlott, két gólpasszt is adott
Fotó: Sport Club

Villámrajtot vett a Sportklub, a 2. percben Farkas Tamás Colton Yellov Horn elé játszott, a csatár egy sakk-mattra kijátszott helyzet után lőtt az üresen maradt kapuba, 1-0. Majd Becze Tihamér az 5. percben Judd Blackwatertől kapott vissza egy korongot, és vágta a kapu közepébe, 2-0. Császár Hunor ugyan a 12. percben betalált, de érvénytelen volt a gól, mert Makszim Szamankov már rátenyerelt a korongra, és onnan ütötte be a csatár a pakkot, másrészt pedig sípszót követően történt mindez. Aztán a harmad hajrájában Szamankovnak kétszer kellett bizonyítani a formáját, de nyomban ezután Becze a kapuvasat lőtte telibe. A 20. percben, emberhátrányban Blackwaternek adott Szeles Martin játékostársa helyett egy ajándék korongot, és ő nem teketóriázott, 10 méterről bedurrantotta, 3-0. A folytatásban, előnyben Aatu Luusianiemit hagyták egyedül a védők, és a támadó biztosan lőtt a hosszú sarokba, 3-1. A játékrész végén Becze kapásból nagy dugót eresztett Szeles ketrecébe, 4-1. A záró játékrész elején a védelmek nem álltak a helyzet magaslatán, 4 percen belül 3 gól született, eldöntve a párharcot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában