kezdeményezte a kölcsönadását

2021.02.01. 21:28

Géresi: „Egy új lehetőséget kaptam a sorstól”

Alighogy megszáradt a tinta a kölcsön szerződésén, fantasztikus antréval nyitott Géresi Krisztián a Puskás Akadémiában. Csereként beállva az utolsó pillanatban győztes gólt szerzett az MTK elleni bajnokin.

Németh Krisztián

Újra együtt örülhet a két jóbarát: Szolnoki és Géresi

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– Miután megoperálták a gerincemet, kijött a lágyéksérvem, azt is meg kellett műteni, de még mindig nem volt az igazi. Akkor elgondolkodtam azon, hogy ha nem javul, szögre kell akasztanom a stoplist – így emlékszik vissza két és fél éves kihagyásának legmélyebb pontjára Géresi Krisztián. A PAFC kölcsönjátékosa nem adta fel, de felépülése után kevés lehetőséget kapott a MOL Fehérvárban.

– A Vidinek nagyon sokat köszönhetek, mert végig mellettem álltak. Ragaszkodtak hozzám, én kértem őket, hogy hadd jöjjek el kölcsönbe a PAFC-hoz a több játéklehetőség reményében. Márton Gábor vezetőedző úgy látta, még nem vagyok abban az állapotban, hogy többet tudjak játszani. Ebben nem értettünk egyet.

Géresi kérdésünkre elmondta, mivel keveset játszott, formában és erőnlétben sem tudott arra a szintre eljutni, ahová szeretne, a PAFC-ban van a legjobb lehetősége arra, hogy újra felépítse magát. Úgy érzi, jó helyre került, korábbi fehérvári csapattársához.

– Szolnoki Rolival sokszor beszéltünk telefonon, említette, hogy nagyon jó a légkör a Puskásban, és ezt is tapasztalom. Szoszó már Fehérváron is a legjobb barátom volt.

Újra együtt örülhet a két jóbarát: Szolnoki és Géresi
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az MTK elleni meccs 95. perce megkönnyebbülést hozott „Küsü” számára.

– Az elmúlt két és fél év összes szenvedése lepörgött előttem, amikor belőttem a gólt. Olyan volt, mintha az első lenne. Mintha egy másik karrier kezdődött volna. Egyfajta újrakezdés ez nekem.

A Vidi a kölcsönadása előtt szerződést hosszabbított a középpályással, de vajon számol-e azzal, hogy visszahívják Fehérvárra?

– Nem, és nem is várom. Most nem szeretnék visszamenni, a PAFC-ban szeretnék bizonyítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában