NBII

2021.02.15. 20:27

Egy félidőt bírt a Cunder

A férfikézilabda NB II 12. fordulójában a fehérvári alakulat szoros első félidő után sima vereséget szenvedett.

Krebsz András

Jól kezdett a fekete mezes Cunder csapata

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Szigetszentmiklósi KSK U23–Cunder TU Kézisuli 28-20 (14-12)

Szigetszentmiklós, zárt kapuk. Vezette: Aczél, Tihaméri.

Cunder: Bokréta – Varga M. 2, Csóka 3 (1), Ruprecht 3 (1), Bencze 2, Bakos 3, HEGEDÜS 5. Csere: Dravecz (kapus), Kovácspál, Babócsai, Hamvasi, Kónya, Kovács G., ifj. Dolezsál K., Molnár Cs. 2. Edző: Dolezsál Károly.

Jól kezdett a fekete mezes Cunder csapata
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A vártnál jobban kézilabdázó cunderesek Hegedüs Zalán vezérletével nemcsak hogy állták a sarat a szigetszentmiklósiak otthonában, de tizenhat perc elteltével két góllal vezettek is. Az SZKSK nem hagyta magát leszakítani, a játékrész vége felé a fáradtság is kezdett kiütközni a fehérváriaknál, akik egyre több hibát vétettek, ráadásul a játékvezetők is több szabályosnak tűnő Cunder-­találatot érvénytelenítettek. A térfélcserét követően már jóval több pontatlanság csúszott a vendégek játékába, akik sokszor emberelőnyös helyzetekben is gólképtelenek maradtak. A második félidőben a reaktivált veterán Molnár Csaba és Csóka Balázs ugyan kétszer is betalált, ám rajtuk kívül ebben a periódusban senki nem zörgette meg egynél többször a hazaiak hálóját. A 41. és az 51. perc között kizárólag hazai gólok estek, a vendéglátók végül felőrölték Dolezsál Károly együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában