Három felkészülési mérkőzés

2021.02.01. 21:36

Alakul a Csordás-csapat Bicskén

Első két edzőmeccsén tíz gólt vágott és egyet sem kapott az NB III Nyugati csoportjában szereplő Bicskei TC, de a hétvégén a szintén harmad­osztályú Dabas-Gyónnak nem tudott betalálni, ráadásul kapott három gólt.

Németh Krisztián

A sárga-kék mezes Bicskei TC a 10. helyről folytatja február végén a bajnokságot

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap-Archív

Az óév utolsó napján jelentette be a Bicskei TC, hogy Dragan Vukmirt Csordás Csaba váltja a vezetőedzői poszton. A 43 éves szakember, aki labdarúgóként a 90-es évek második felében és a 2000-es években az MTK-val bajnoki címet és Szuperkupát, a Sopronnal pedig Magyar Kupát nyert, immár három felkészülési meccsen irányította a Fejér megyei gárdát.

Január 22-én a megyei első osztályú Főnix FC-t a többi között Németh János Attila duplájával 5-0-ra verték. De múlt hét csütörtökön a Budapest bajnokság első osztályában szereplő REAC sem úszta meg a jókora verést a sárga-kékek otthonában. Ekkor Kákonyi Dániel volt elemében, aki, ha az első megpattanó lövéséből született gólt is neki adjuk, duplázott és egy asszisztot is kiosztott a fővárosiak ellen!

A sárga-kék mezes Bicskei TC a 10. helyről folytatja február végén a bajnokságot
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap-Archív

Ezek után szombaton következett az ugyancsak NB III-ban szereplő Dabas-Gyón elleni felkészülési mérkőzés. Csordás Csaba több hiányzóval kellett, hogy számoljon. Éppen ezért taktikailag is felforgatott csapat futott ki a pályára a Pest megyei településen. A hazaiak a 30. percben egy szöglet után szereztek vezetést majd nyolc minutummal később egy védelmi hiba után már kettővel mentek. A második félidőre is jutott hiba, ekkor a bicskeiek kapusa ajándékozta el a labdát és ezzel együtt még egy gólt a Dabas-Gyónnak.

Szerdán délben a Vasas U19-es csapata ellen folytatja a felkészülési mérkőzések sorát Csordás Csaba együttese. A bajnokság február végén folytatódik. Az együttesnek a 20 csapatos NB III Nyugati csoport 10. helyéről kell feljebb lépnie tavasszal. A Bicskei TC éppen a MOL Fehérvár második csapatát előzi meg a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában