röplabda

2021.02.15. 20:32

Akadály nélkül

A MÁV-Előre BERICAP női röplabdacsapata az NB I Liga alapszakaszának 5. fordulójában sima győzelemmel zárt a PTE-PEAC együttese ellen.

Káldor András

Kiss Anna (MÁV)

Fotó: a klub

MÁV Előre-BERICAP–PTE-PEAC 3:0 (3, 15, 10)

Vezette: Varjasi , Soltész

MÁV ELŐRE: Sebestyén 9, Haase 8, Sólyom 8, Durdanovics 12, Hackl 3, Kiss A. 10. Csere: Kovács E., Deli-Germann (liberók), Hizsnyai-Zolnai 1, Szilágyi, Fáskerti, Borostyán, Ancsin. Edző: Farkas Mihály

PTE-PEAC: Sántosi-Tóth, Duduka 6, Újhelyi 1, Pokó 2, Marton, Tóth T. Csere: Székely (liberó), Merkler, Szabó P., Petőfi 1, Hoffmann 7. Edző: Horváth Alexandra.

Kiss Anna (MÁV)
Fotó: a klub

Mindössze ötven percig tartott az összecsapás, melynek első szettjében imponáló játékot nyújtottak a fehérváriak, nem engedték szóhoz jutni a tabellán hatodik pécsi gárdát. Csupán három pontig jutott a vendégcsapat, amely a középső játszmára kezdett éledezni, de ott sem okoztak mélyreható problémákat a házigazdáknak. A záró játékrész az elsőhöz hasonlóan nagy Loki-fölényt és egyszersmind győzelmet hozott.

– Az első szettben ellentmondást nem tűrően játszottunk. Örülök, hogy ezt a meccset is lehoztuk játszmaveszteség nélkül – mondta Farkas Mihály a fehérvári lányok mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában