Elárasztották a pályákat

2021.02.26. 20:08

A MÁV Előre Röplabda Akadémia csapatai több korosztályban is a fedélzeten

Négy helyszínen, rég nem látott mérkőzés dömping jellemezte a MÁV Előre Röplabda Akadémia korosztályos csapatainak programját.

Káldor András

Jól szerepeltek az akadémisták. Fotó: a klub

A dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság III. osztály alsóházában nyugati középszakasz, „R” csoportjában két győzelemnek örülhetett a MÁV Előre Röplabda Akadémia, Fodor Gábor együttese mindössze egy szettet veszített a budapesti eseményen.

MÁV Előre RA „A” – BKGDSE Volleyball U15 3:1

Közgáz SC és DSK – MÁV Előre RA „A” 0:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Vekedel, Bakos, Poser, Bokor, Karácson, Farkas Zs., Farkas R. Vezetőedző: Fodor Gábor.

Ugyanebben a korosztályban a fiúk egy sikerrel és két fiaskóval zárták az Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság I. osztály középszakasz fővárosi tornáját.

MÁV Előre RA – Sümeg-Dabronc 3:2

Lőrinc 2000 SE – MÁV Előre RA 3:1

MÁV Előre RA – Pénzügyőr SE „A” 0:3

A MÁV Röplabda Akadémia kerete: Perusza, Pásti, Sebestyén, Balogh Á., Orosz, Sturm, Zsoldos, Héninger, Gál Zs., Takács P. Vezetőedző: Nagy Róbert.

- Az első meccsünk szoros és izgalmas volt, jól szolgálta mindkét fél fejlődését. A második találkozónkra ez sokat kivett belőlünk, nem maradt erőnk a győzelemre. A nap harmadik ellenfele jobb fizikai és technikai képességű a miénknél. – értékelt Nagy Róbert vezetőedző.

Ajkán az Országos Szupermini Bajnokság 1. fordulójában a MÁV Előre Röplabda Akadémia két lány és egy fiú csapattal vett részt. Horváth Virág és Varga Andrea edzők összesen húsz játékossal lépett pályára. Majd a dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Országos Ifjúsági Bajnokság I. osztályának “K” csoportjában három mérkőzést vívott a MÁV Röplabda Akadémia Budapesten.

Jól szerepeltek az akadémisták. Fotó: a klub

Fiú röplabda U19 Országos Ifjúsági Bajnokság (OIB) I. osztály:

Pénzügyőr SE – MÁV Előre RA 1:2

Szolnoki SPC-1 – MÁV Előre RA 3:0

MÁV Előre RA – RÖAK Kaposvár FINO 1:2

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lukács, Szávai, Tóth K., Hortobágyi, Németh M., Horváth B., Kerék, Sebestyén, Tóth G., Balogh B., Füzék, Szentesi, Tepszis. Vezetőedző: Gazsi Péter.

A 17 év alatti lányok Nagy Róbert vezetésével mindkét mérkőzésüket győzelemmel zárták az U17 Országos Serdülő Bajnokság III. osztály, Nyugat alsóház „G” csoport harmadosztályában, Zalaegerszegen.

VESC B – MÁV Előre RA 1:3

MÁV Előre RA – ZTE RK 3:0

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Füzék, Budai, Mester, Szűcs R., Király, Kencse, Szűcs K., Ruprecht, Horváth L., Zajácz, Lukács, Fröschl, Csahók, Németh L. Vezetőedző: Nagy Róbert.

- Egyik mérkőzésünkön sem a legjobb volt a játék képe, de örülök annak, hogy a cseréink is ügyesen be tudtak szállni. – fogalmazott Nagy Róbert vezetőedző.

A lány U15-ös gyermekbajnokság második vonalának középszakaszában pedig mindhárom összecsapását megnyerte az akadémia csapata Dunakeszin.

VSD – MÁV Előre RA 1:3

MÁV Előre RA – KESI A 3:1

Miskolci Sportiskola „A” – MÁV Előre RA 2:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lakatos, Göböly, Marcinka P., Marcinka L., Papp, Friedmann, Szüts-Török, Barna, Bíró, Varga L., Kovács K. Vezetőedző: Horváth Virág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában