karate

2021.01.20. 15:31

Tíz arany a jubileumi versenyről

A Dombóvári Karatesuli a járványhelyzet előírásainak szigorú betartása mellett rendezte meg alapításának 45. évfordulója alkalmából ünnepi versenyét. A zárt kapus eseményre 11 egyesület 78 versenyzője nevezett. Az Úrhidai Karate Egyesület tíz versenyzővel, két edzővel és egy bíróval vett részt.

V. Varga József

Az Úrhidai Karate Egyesület dombóvári termése negyvennyolc érem!

Fotó: Soós Tamás

A jelenlévők erőnléti számokban, egyéni formagyakorlatban és küzdelemben mérhették össze tudásukat és ügyességüket, bizonyítva ezzel, hogy ki milyen fizikai és technikai felkészültséggel rendelkezik ebben a pandémiás, kritikus időszakban.

– Jó volt megtapasztalni, hogy ebben a fránya járványhelyzetben is élvezhető lehet egy verseny a korlátozások betartásával, s így a karate­sporton keresztül is lehetőség van kikapcsolódni – mondta el lapunknak Soós Tamás, az úrhidai egyesület elnöke.

Az Úrhidai Karate Egyesület dombóvári termése negyvennyolc érem!
Fotó: Soós Tamás

A legeredményesebb versenyzők shihan Juhász Ferenctől, a Magyar Karate Szakszövetség alelnökétől, a verseny főbírájától vehették át jutalmukat. Az úrhidai karatékák 48 érmet szereztek a viadalon, Bálványos Fanni Barbara egy külön serleget is átvehetett, mint a legeredményesebb leány versenyző a zöld és kék öves kategóriában.

Az Úrhidai Karate Egyesület eredményei, Bálványos Fanni Barbara: 4 arany- és 1 ezüstérem. Mohácsi János: 2 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérem. Bokor Miklós: 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem. Belányi Levente: 1 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérem. Kovács Regina: 1 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérem. Szalai Krisztina Kíra: 5 ezüstérem. Belányi Liliána: 2 ezüst- és 2 bronzérem. Györök Dávid: 1 ezüst- és 4 bronzérem. Györök Ádám: 5 bronzérem. Szalai Viktória Vivien: 5 bronzérem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában