Sűrített menetrend

2021.01.28. 20:42

Sok mérkőzés vár a Loki röplabdázóira

A MÁV Előre-BERICAP női röplabdacsapata a 2020-as év vége felé sok gárdához hasonlóan a pandémia fogságába került, és több mérkőzése is elmaradt. Ezeket pótolják egymás után.

Káldor András

A MÁV Előre-BERICAP (fekete) nagy menetelés előtt

Fotó: a klub

Hét lejátszott találkozó után a kék-fehérek vezetik az NB I Liga alapszakaszának tabelláját, hat győzelem mellett egy vereséggel, tizenhat ponttal. Egy mérkőzéssel többet játszottak, mint az egyaránt tizenöt pontos második és harmadik helyezett Gödöllői RC, valamint a TFSE. A rájátszás az Extraligáért március végén kezdődik a tervek szerint, a tabella első három helyén végző klub számára.

Elmaradt mérkőzések sorát kellett, vagy még kell is pótolniuk ahhoz, hogy ebben a tekintetben utolérjék riválisaikat. Farkas Mihály vezetőedző tanítványai legutóbb Pécsett, a PTE-PEAC ellen nyertek 3:0-ra, és az előttünk álló hétvégén pedig ismét pályára lépnek.

A MÁV Előre-BERICAP (fekete) nagy menetelés előtt
Fotó: a klub

A MÁV Előre-BERICAP NB I-es női alakulatának további menetrendje az alapszakaszban:

Január 31. 17.00, Agárd, MÁV Előre-BERICAP–Gödöllői RC

Február 7. 17.00, Agárd, MÁV Előre-BERICAP–Buda­örsi DSE

Február 14. 17.00, Agárd, MÁV Előre-BERICAP–PTE-PEAC

Február 21. 17.00, Agárd, MÁV Előre-BERICAP–TFSE

Február 27. 17:00, Jászberény, Jászberény VT–MÁV Előre-BERICAP

A fennálló rendelkezések szerint a mérkőzések továbbra is zárt kapusak, a csapat Agárdon a VVSI termében játssza le összecsapásait, melyekről a klub közösségi oldalán streamen keresztül számol be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában