A Csíkszereda ismét tarolt Győrben

2021.01.08. 20:57

Másodszor sem sikerült nyerni

A 8-3-as, méretes csütörtöki zakó után javítani próbált a Titánok jégkorong csapata az Erste Ligában, azonban újra a bitang jó formában lévő Sport Club Csíkszereda ellen kellett bizonyítania.

Ferencz Balázs

Küzdött ugyan a sötét mezes Titánok csapata, de a csíkiek elleni második összecsapáson sem volt sok esélye

Fotó: Titánok

Titánok–SC Csíkszereda 1-5 (0-3, 1-1, 0-1)

Győr, nézők nélkül. V.: Kókai, Korbuly (Fényi, Kocsány)

Titánok: Szeles – Erdély B., Reiter, Császár, Luusuaniemi (1), Tiainen 1 – Dobmayer, McNulty, Dézsi, Madácsi, Yakimcsuk – Nagy Á., Vas M., Balogh B., Vincze G. – Kóger B., Ambrus, Németh K., Rétfalvi. Vezetőedző: Kasper Vuorinen

Csíkszereda: Samankou – Papp Sz. (1), Salló (2), Becze 3, Bíró (1), Taratukhin (1) – Láday, Wishart, Blackwater (1), Combs 1(ee), Tousignant – Farkas T. (1), Gecse H., Fodor Cs., Maylan (2), Rokaly 1 – Győryi, Casaneanu, Gecse O., Ilyés. Vezetőedző: Jason Morgan

Kiállítások: 8 ill. 14 perc

Kapura lövések: 26-42

Küzdött ugyan a sötét mezes Titánok csapata, de a csíkiek elleni második összecsapáson sem volt sok esélye
Fotó: Titánok

Ott kezdte a Csíkszereda, ahol csütörtökön befejezte. Már az első harmadban eldöntötte az újabb győri párharcot, Becze Tihamér duplája közé Rokaly Norbert furakodott egy találattal, így húsz percnyi játék után már három góllal vezetett a Sport Club.

A középső periódusban a nagy kedvvel hokizó Becze Tihamér már harmadszor mattolta Szeles Martint, 0-4. A 24. percben azonban villantak a finn Titánok, Luusuaniemi előkészítése után Riku Petteri Tiainen helyezett a ketrecbe, 1-4. Ebben a játékrészben kiegyenlített volt a játék, majd a záró harmad elején fórba kerültek a csíkiak, amit John Combs büntetett, 1-5. Szorgosan fércelték a székelyek az újabb zakót a Titánokra, az utolsó tíz percben azonban már nem kapitulált a hazai portás. A Csíkszereda továbbra is menetel, a Fehérvár-farm azonban beragadt a tabella utolsó előtti helyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában