Transzfer

2021.01.18. 20:03

Lecsap a Lecce a a MOL Fehérvár középpályására?

A MOL Fehérvár FC labdarúgó csapata hazatért a horvátországi edzőtáborból, s a bajnoki rajt előtti hajrában az átigazolási pletykák is felerősödnek. Boban Nikolov akár Olaszországban is folytathatja karrierjét.

Ferencz Balázs

Boban Nikolov is beszáll

Fotó: Nemzeti Sport

Olasz sajtóorgánumok számoltak be arról, hogy a MOL Fehérvár FC észak-macedón válogatottjának neve felmerült a Serie B-ben szereplő Lecce kívánságlistáján. Többek között a legnagyobb olasz sportnapilap, a Gazzetta Dello Sport is megírta, hogy Pantaleo Corvino, a Lecce sportigazgatója szeretné megszerezni Boban Nikolovot.

A Lecce a talján második vonal élcsapatai közé tartozik, a hatodik helyen áll a 20 csapatos pontvadászatban, de csak 5 egységgel marad el a listavezető Empolitól. A Vidi 26 esztendő középpályása klubváltása azért is aktuális lehet, mert a csakfoci.hu információi szerint Nikolov nem tudott megállapodni a fehérváriakkal a nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról. Vagyis ez lenne az utolsó alkalom arra, hogy a Vidi pénzhez jusson Boban Nikolov távozása esetén, a nyáron már szabadon igazolhatóvá válik. A transfermarkt.com 750 ezer euróra becsüli a futballista értékét, aki a 2020-21-es idényben 9 bajnokin és 4 Európa Liga-selejtező mérkőzésen jutott szóhoz a piros-kékeknél, 1 gólt szerzett. A Horvátországban megvívott felkészülési mérkőzések közül csak a Rijeka és az Eszék elleni összecsapásokat hagyta ki, a Sturm Graz és Dinamo Zagreb ellen szinte végig pályán volt, s az Orijent ellen is kapott szerepet Márton Gábor vezetőedzőtől.

Nikolov 2018-as érkezése óta összesen 73 NB I-es mérkőzésen szerepelt a Vidiben, bajnoki aranyérmes. A MOL Fehérvár FC tartja magát protokolljához, hivatalos információit honlapján közli, vagyis Nikolov esetleges távozásáról nem nyilatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában